Reklama

Reklama

Čapí dobrodružství

Trailer 4

Čápi nosí děti... nebo alespoň nosívali. Teď nosí balíčky pro celosvětového internetového giganta Cornerstore.com. Nejlepší doručovatel společnosti, čáp Junior, má být zanedlouho povýšen, když náhodně aktivuje stroj na výrobu dětí a ten bez jakékoliv autorizace vyrobí rozkošnou holčičku. Junior a jeho kamarád Tulip, jediný člověk na Čapí hoře, v zoufalé snaze doručit zásilku dřív, než se to dozví šéf, a závodí s časem, aby doručili své první dítě – na divoké a objevné cestě, která by mohla pomoci k úplnosti nejedné rodině a vrátit čápům na celém světě jejich původní poslání. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (6)

Trailer 4

Recenze (180)

Dado 

všechny recenze uživatele

Vo svojom jadre sú Bociany v podstate len priemernou animovanou jazdou s otrepanou pointou, akých sme mali a určite ešte aj budeme mať možnosť vidieť mnoho. Avšak to, čo toto jadro v tomto prípade obaľuje - trefné gagy, chémia ústrednej dvojice (trojice, ak rátame i nemluvňa), výstupy vlčej svorky či holuba - to všetko z tohto filmu robí skvelú zábavu, ktorá zaujme menších a dospelých taktiež určite nudiť nebude. (75%)Slovenský dabing sa ako v prípade väčšiny animákov vydaril, (ne)prekvapivo mu kraľuje Pavol Topoľský v role holuba Toadyho. ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Bociany nie sú jedným z najoriginálnejších animákov, ale rozhodne sú v tomto roku jedným z najlepších. Príjemná rodiná pointa, pekná animácia a veľa gagov pre deti aj dospelých. Vlčia smečka rozhodne najlepšia parta za posledné roky. A nejedná sa ani o žiadnu muzikálovými pesničkami preplnenú rozprávku, ale po dlhej dobe kvalitne soundtrackovo podloženú zábavu. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Spontánní kino záležitost, u které jsem se hlavně v pasážích s vlky řezal smíchy jako již dlouho před tím u žádné komedie. Napodruhé už jsem si užil skutečně jen dobrodružnou část v zasněžených horách, jinak to na mě dýchalo až moc rodinně, či spíš přímo dětinsky, přímo tak, jak byl film primárně točen. Stále je to ale po Zootropolis nejspíše nejlepší animák předloňského roku. Nepříliš záživná pokračování Doby ledové či Hledá se Nemo nemohou Čápům absolutně konkurovat. [viděno v Cinema City Slovanský dům 27.10.2016] ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Nemůžu hodnotit vysoko a to z jednoho důvodu. Byla to nuda! Neřekla bych, že se v tom filmu nic nedělo, ale ta akce byla tak nudná, že už při scéně ve vlčí jeskyni jsem si začala říkat... mno... jak dlouho to může ještě trvat do konce? Párkrát jsem se zasmála, ale chyběla tomu jiskra a podle mě byl hlavní problém v Dorotce, která mi vůbec nesedla a to je u jedné z hlavních postav problém. A to bonzácký kuře nebo co to mělo být... bylo úplně mimo mísu. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Slabší 4*, velice nápaditý a sympatický animák, který humorně rozebírá rodičovství. Sice s tím sám zkušenost nemám a zřejmě ani mít nikdy nebudu, ale ze všech filmů, dokumentů a zejména horlivého vyprávění na sociálních sítích usuzuju, že se tvůrci po této stránce neskutečně dobře vyřádili. Děcku se bude líbit animace, co má tempo, rodič zase ocení všechna ta pomrknutí. Já si jako nezávislý divák užil obojí. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama