Reklama

Reklama

Čápi nosí děti... nebo alespoň nosívali. Teď nosí balíčky pro celosvětového internetového giganta Cornerstore.com. Nejlepší doručovatel společnosti, čáp Junior, má být zanedlouho povýšen, když náhodně aktivuje stroj na výrobu dětí a ten bez jakékoliv autorizace vyrobí rozkošnou holčičku. Junior a jeho kamarád Tulip, jediný člověk na Čapí hoře, v zoufalé snaze doručit zásilku dřív, než se to dozví šéf, a závodí s časem, aby doručili své první dítě – na divoké a objevné cestě, která by mohla pomoci k úplnosti nejedné rodině a vrátit čápům na celém světě jejich původní poslání. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (180)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od filmu Obr Dobr jsem se bavil od začátku až do konce,Tulip a Junior tvoří klasickou dvojici plnou protikladů,což je už čisté klišé,ale v tomto snímku to na mě fungovalo výborně.Tvůrci navíc zapracovali do děje pár skvělých nápadů,takže jsem si mohl mimo jiné užít vlčí transformace a tichý boj s tučňáky,ale celou dobu jsem měl silné obavy ze závěrečného hlubokého a mazlavého patosu,který se k mému překvapení nekonal,namísto toho jsem odhalil,že je Tulip buď irského nebo skotského původu.Jednou z mála věcí,které se mi na filmu nelíbily,je úplně zbytečná postava holuba,jež má zřejmě nahradit prvoplánové uklouznutí na banánové slupce,zásah šlehačkovým dortem do obličeje,Jar Jar Bingse apod. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Čas od času je potřeba vypnout. A pokud nemáte chuť na žádný akční výplach, šáhnout po animáku je ideální řešení. Čapí dobrodružství je přesně takový film. Krátká stopáž, spoustu barviček a zběsilé tempo, u kterého se nejmenší nebudou nudit a povedené gagy a vtípky pro odrostlejší doprovod. V první půl hodině film funguje skvěle, jenže pak přichází věčný problém podobných animáků. Vtip pomalu ustupuje do pozadí a prim dostává vážnější nota. V tomhle případě rodina (překvapivě). Posledních 20 minut už je jen rádoby epická akční jízda, která ale ve finále nikoho nezajímá a z letargie Vás vytrhne až moment, kdy začnou padat nejroztomilejší děti ever. Pak ještě zažít happy end a můžeme si odškrtnout další naprosto průměrný film, který se Vám asi bude ve finále líbit, ale znovu si to už nepustíte, protože za to prostě nestojí. ()

Reklama

spageta 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době zase jeden super animák, našlapaný akcí, vtipem a parodií od začátku do konce. Nechyběla klasická výchovná témata o důležitosti hodnot, ale vzhledem k tomu, že je to hlavně pro děti, tak to tam má své místo. Snímek mě opravdu bavil, dlouho jsem se tolik u filmu nenasmála. Jen těch dětí bylo moc. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Našlapaná komediální jízda o doručování jednoho náhodného nechtěného novorozeněte zabaví více než dobře i dospělého svou zápletkou a odvázanými, svěžími nápady (pár z nich směřuje rovnou do zlatého fondu - "miminkovské okouzlení", formace vlčí smečky (!) anebo tichý souboj s tučňáky :-)). Sympatické postavičky ani ujetě původní kolorit pro standardně střižený příběh nevyčnívají, to v tomto případě připadá neustálému přívalu zběsilých fyzických gagů a rozesmívajících hlášek. ()

balcazar 

všechny recenze uživatele

Zbytočné komentovať. Animák, ktorý sa dá pozrieť, ale nijako nevyjde z hraníc obyčajnosti a priemernosti. Najhoršia na tom bola postava toho trápneho holuba. To bolo tak zlé, že som dostával tik zakaždým, keď dostal priestor. Keď sa film snaží nasilu upútať a byť vtipný, môže z toho vyjsť len trápnosť. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama