Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Měla to být úplně běžná zakázka. Drobounký lupič klenotů Calvin Simms (Marlon Wayans) je najat, aby ukradl drahý královský diamant. Jeho zabedněný parťák Percy ale diamant upustil přímo do kabelky Vanessy Edwards (Kerry Washington - Ray) a jejich dokonalé plány tím poněkud pokazil. A tak když narážejí na Vanessina manžela Darryla (Shawn Wayans), který beznadějně touží po vlastním dítěti, nenapadá Calvina nic chytřejšího, než obléci plenky a hrát si na opuštěné dítě. V nové roli musí přetrpět spoustu ponížení a odporných rodinných vycházek. Hlavně však musí dostat drahokam zpět dřív, než ho jeho “noví” rodiče odhalí. Režie filmu se ujal Keenen Ivory Wayans (Někdo to rád blond). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (289)

Bozvav 

všechny recenze uživatele

A´t se tady všichni třeba picnou, já se bavila. Jistě, jde o prvoplánový, místy dosti ujetý a nejapný humor, ale přesto pár scén a heftů bylo parádních. a je dobrý komediant a umí si pohrát s mimikou. Když se oprostím od faktu, že by se film dal brát jako výsměch lidem trpícím malým vzrůstem a černochům (což j vzhledem k barvě pleti tvůrců blbost), je to fakt jednoduchá sranda, co pobaví. Viděla jsem (bohužel) mnohem větší ptákoviny, co zde dostali mnohem lepší ohodnocení. Za mne 55%. ()

moviepill 

všechny recenze uživatele

Dosť úchylné na môj vkus. Niekedy až príliš nechutné. Nie som rasista, ale predsa... pozerať sa na mrňavého černocha, ktorý predstiera, že je "pokakaný a uslintaný kojenec", to je silná káva. Jednu hviezdičku za tú peknú černošku a jednu za ten úplný úvod vo väzení - tá scéna s počítaním zdvihov na hrazde... Nic víc. ()

Reklama

Sašenka165 

všechny recenze uživatele

To je tak hloupý film, že se mi ani věřit nechce, že mu dávám tolik hvězdiček. Bohužel (bohudík) se za dementní slupkou Pidihajzlíka skrývalo i pár těch lepších vtípků a naprosto dokonalý závěr (čímž nemyslím sentimentální "loučení se", ale až scénku v titulkách). Každopádně mi to jednou stačilo a na podruhé bych tenhle film asi musela vypnout okamžitě - kdybych se nechtěla k smrti nudit. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Nechutné, odporné, hnusné, protivné, ošklivé, ohavné, odpuzující, děsné, hanebné, na zvracení, hrozné, bídné, mrzké, opovrženíhodné, nepříjemné, rozčilující, jdoucí na nervy, špatné, strašné... a tak dále - přece víte jak tahle řada pokračuje. A Pidihajzlík je ocejchován všemi těmito výrazy. Ale občas člověk má potřebu odpočinout si od těch Tarkovských, Kubricků, Scorseseů a zhlédnout pár přesně mířených kopanců mezi nohy, kterými jinak celý rok intelektuálně a povýšeně pohrdá. Zajímalo by mě, zda si jsou i autoři vědomi toho co stvořili či zda "tohle" byl záměr. 20 % - 80 % ()

Maynard. odpad!

všechny recenze uživatele

No, Pidihajzlík je prostě přesně ten druh filmu, který doslova nesnáším. A to bláznivá americká novodobá komedie. Pidihajzlík mi skřížil cestu v buse a i přesto, že jsem byl ve velmi rozverné a podroušené náladě, tak jsem byl neskutečně zhnusen touto trapárnou, kterou může natočit snad jen úplný debil...A upřímně, nechápu lidi nad 15 let, kterým se toto může líbit. Jediný co si budu pamatovat je to, že sme tomu říkali "Pidimen" a že sme se všichni účastnící zájezdu "strašně těšili" na jeho pokračovaní při zpáteční cestě :o). Toho sme se naštěstí nedočkali a proto teď můžu v poklidu psát tento koment :o) ()

Galerie (30)

Zajímavosti (8)

  • Lochlyn Munro, představitel postavy jménem Greg Phillippe, měl to samé jméno i v prvním Scary Movie. (ČSFD)
  • Když je Percy (Tracy Morgan) mafiánem přitlačen na stůl, tak se Percymu mění poloha čepice. V jednom závěru mu spadla, v druhém ji má zpět na hlavě. (Mr.Hudson)
  • Když děda vezme sušenku Kelvinovy a dá jí na talíř, je jich tam 5, ale když ji Kelvin vezme a otírá o tělo, sušenek pořád zůstává stejně. Když pak Kelvin položí otřenou sušenku na talíř, je jich tam zase 5. (prochy10)

Reklama

Reklama