Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

NEXT je adaptací povídky Golden Man od jednoho z největších velikánů světové sci-fi literatury P.K. Dicka. Cris Johnston (N. Cage) je obdařen schopností vidět do budoucnosti a také určovat správný tok budoucího času. Novodobý mesiáš, který musí spasit lidstvo a především svou rodinu. Někdy to ale osud zařídí tak, že si musíte vybrat jedno, nebo druhé... Možná ale existuje ještě nějaká DALŠÍ... možnost. Každému, kdo si přečte jména tvůrců, musí být jasné, že nás letos na jaře čeká dokonalá akční podívaná se sílou bomby hromadného ničení. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (802)

Boss321 

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage opět v průměrném akčňáku, který má pomněrně zajímavou pointu, ale zpracování mohlo být o dost lepší i když mě se to docela líbilo. Velký plus filmu dává krásná Jessica Biel. Co mě na filmu nejvíc dostalo a co jsem ještě nerozdýchal byl konec, který to podle mě totálně celý zpackal. Nebýt toho konce tak dávám o hvězdičku víc, ale jinak nemůžu nad tři. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Námět měl potenciál, ale co nepohřbil blbý a předvídatelný scénář ulepený otravnou romantickou limonádou, to dorazila neinvenční režie, úsměvné triky a to, co měl Nick na hlavě. Po akční stránce to ale není špatné, úvodní honička v casinu i závěrečné masívní čištění přístaviště od teroristů bylo fajn a útěk z kopce před padajícím šrotem je jedna z nejhaluzovějších (rozuměj nádherně bizarních) akčních scén všech dob. Jeden by si po dokoukání filmu i běžel koupit to Nicovo kožené sako. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vcelku prumernej akcni film, ale zabavit se u nej da slusne. Pribeh neni nic moc extra a nebejt toho prvku predvidani budoucnosti, tak je to naprosto prumernej akcni film. Ale takle to je aspon krapet ozvlastneny a pribeh pro akcni zanr dostacujici. Co se tyce akce, nijak zvlast moc ji tu neni, ale je vcelku dobra a napinava, hlavne diky Nicolasovo schopnostem. Problem je, ze jakmile dojde na nakou trikovou sekvenci, tak ty triky jsou naprosto priserny. Co se tyce hercu, Jessice to jako vzdy slusi, Moore odvadi svuj standart a Cage je misty pri vyuzivani schopnosti cool, ale ten jeho uces je otresnej. Celkove jsem se u filmu vcelku slusne bavil, protoze je misty akce napinava a misty je film vtipnej, ale o nic extra se nejedna. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Jak dobře Next začal, tak špatně skončil: tvůrci na počátku stanovili pravidla, která pak klidně porušují a závěrečný zvrat zavání výsměchem. V druhé polovině jsem měl silný pocit uspěchanosti, jako by se hodně stříhalo a upravovalo. Přesto hlavně díky zajímavé zápletce, svižnému tempu a (až na hrozný účes) příjemnému Nicku Cageovi tři hvězdy. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já teda nevím, sice Cage viděl 2 minuty dopředu, ale než si v hlavě přehrál všechny varianty jak sbalit tu holku, tak já už bych jí měl sbalenou. A to byly dvě minuty ! Představte si, kdyby viděl celou hodinu dopředu, to než by si přehrál všechny varianty jak jí sbalit, tak by ta holka umřela stářím. Tempo filmů je svižný, logice nabídli asi malej honorář a tak ve filmu nebyla a vtip sice přišel, ale jen na skok. Konec filmu si vysvětluji tak, že se ke scénaristovi dostavila laciná děvka, která okamžitě začala pracovat a on už asi ani nevěděl co píše. V každým případě je to na přes držku. Cageův účes bych neřešil, chtěl bych vidět váš bordel na hlavě :) ()

Galerie (58)

Zajímavosti (16)

  • Náklady na výrobu byly přibližně 78 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Kendall (Michael Trucco) se v jedné scéně zmíní o kavárně Starbucks. Jde o možnou narážku na manželku postavy Michaela Trucca v seriálu Battlestar Galactica (od r. 2004), která má přezdívku Starbuck. (Gouranga)
  • Všechny tři vrtulníky jsou typ Eurocopter AS-350. (ČSFD)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama