Reklama

Reklama

Invaze světů

  • USA H.G. Wells' War of the Worlds
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Civilizace je v ruinách, zemi napadla nepřátelská rasa. V okamžiku pokrývají impozantní "Walkers" celou planetu a ničí vše, co jim stojí v cestě. Mezitím, co si vetřelci podrobují město za městem a zanechávají za sebou jen lidské kostry, hledá jeden odhodlaný muž zbraň, která by zvrátila situaci. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Godhaj odpad!

všechny recenze uživatele

,,Sledoval jsem Simpsonovi, když přišel první démon." Tento film se snaží po vzoru Spielbergova filmu navodit pocit nebezpečí obyčejných lidí, kteří stojí proti naprosto neznámé hrozbě. Tento záměr však nevychází. Prostředí je nevěrohodné a mimozemšťané jsou legračně zpracovaní, takže se nedaří vybudovat tu správnou atmosféru. Scénář herce vodí sem a tam a dává jim do úst často velmi podivné repliky (hlavně u kněze). Herci samotní velmi přehrávají, což je poměrně zábavné, ale to asi nebylo režisérským záměrem. Jedna z mála věcí, co se povedly, jsou některé opravdu pěkné záběry širé krajiny zpustošené válkou s nezvanými kolonisty. Tyto záběry však bohužel trvají vždy asi jen vteřinu, takže je divák ihned hozen nazpět do nefungujícího filmu. ()

Suomi odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je asi to nejhorší co jsem v životě viděl, po naprosto stupidním začátku,se rozjede něco, co se nedá ani komentovat, děj neexistuje, efekty-tak na nich si vyhráli, ty tam nejsou snad vůbec a o hereckých výkonech nemá smysl mluvit.Film začne tím , že někde havaruje něco z vesmíru,ta věc spadne na zem, vytvoří kráter a do toho spadne člověk, 15 minut řeší jak člověka vytáhnout s kráteru, než další záběry ukáží, že je hluboký asi půl metru,řvou na sebe, jako by byl někde 50 metrů pod zemí a takto skvěle jede film po celou dobu.Tento film by se měl uchovat,pro další generace, hlavně pro Uwe Bolla,protože ten jedinej by se v něm snad inspiroval. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Sem tam se tam projde obrovskej železnej krab s dvacetimetrovýma hnátama, a to je tak bohužel všechno. Nejen že je to strašná nuda, tak je to ještě natáčený na domácí kameru. Fakt hrůza. To i POVSTÁNÍ STROJŮ mě víc bavilo a ty kovový megachobotnice jsou v něm líp udělaný. [3324. hodnocení, 124. komentář, 9%, 9. nejhorší film] ()

Amandeus666 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z těch dobrejch-špatnejch filmů, který si vychutnáte s kámoši a škopkem. Často netušíte proč jsou hrdinové někde uvězněni, jak velký jsou invazivní příšery, mimochodem příšery vypadají GIFy, hrdina neustále ztrácí batoh a hned se zase ukazuje, vůbec nemáte možnost uvědomit si perspektivu - někdy to je velký jak barák někdy jak mrakodrap, ale co je nejvtipnější je fakt, jak se desetimetrový monstrum umí pohybovat neslyšně. TOŽ CELKOVĚ: Nejslabší adaptace Války světů, která si svých 9% vskutku zasluhuje, leč film svou sračkoidností baví po celou dobu, skoro v každé scéně je nějaká kravina, které nemůžete uvěřit, že ji tam nějaký střízlivý člověk mohl dát. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Takovou slátaninu jsem dlouho neviděla. Podle názvu mě to zaujalo, ale po schlédnutí se mi udělalo nevolno. Nemělo to hlavu ani patu, ty mimozemská monstra vypadali jako zvětšený hmyz, příběh naprosto nulovej. Je to jako pohádka, který je ale úplně ošklivá. Nevím proč, ale musela jsem to dokoukat, jak to všechno bláznivě dopadne. Několik dní se schovává v rozbořeným domě daleko od D.C., kam měl namířeno a najednou je tam. Že by se všichni hmyzáci nakazili vzteklinou, kterou do jednoho náhodou stříknul? Trapný. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Georgeova (C. Thomas Howell) syna Alexe si zahrál hercův vlastní syn Dashiell Howell. V česky dabované verzi se však ze syna Alexe stala dcera Alex. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama