Reklama

Reklama

Invaze světů

  • USA H.G. Wells' War of the Worlds
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Civilizace je v ruinách, zemi napadla nepřátelská rasa. V okamžiku pokrývají impozantní "Walkers" celou planetu a ničí vše, co jim stojí v cestě. Mezitím, co si vetřelci podrobují město za městem a zanechávají za sebou jen lidské kostry, hledá jeden odhodlaný muž zbraň, která by zvrátila situaci. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (125)

Lajty odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl hodnocení a negativní ohlasy na tento film, tak jsem se rozhodl, že se na něj podívám. Upřímně řečeno...už jsem viděl daleko horší efekty...v tom bych problém neviděl...ale ten příběh byl tak nudný a o ničem, že jsem myslel že usnu...a ten konec...to už jenom byla tečka za tím vším...myslel jsem, že nedám odpad, ale bohužel jinak to nejde... ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Sám sebe sa čudujem, že som to po desiatich minútach nevypol, ale to už je asi tou mojou úchylkou aj tú najväčšiu hovadinu dopozerať do konca. Druhá polovica filmu predsa len má náznaky atmosféry (na postkatastrofický svet sa pozerá vždy dobre), ale inak bez okolkov, je to skutočný mastershit. (1/10) ()

Reklama

VIETNAM20 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem zakoupil za 9 Kč v bazaru protože mě zaujal tématem. Doma jsem ale zjistil že to má zde takto nízké hodnocení. Říkal jsem si že to bude asi teda velká hrůza. No po vložení DVD do přehrávače mě překvapilo dost kvalitní obraz na tomto nosiči. Čekal jsem špatný při tomto hodnocení. A co se týče samotného filmu. Ano není to áčkový film který by trhal rekordy. Je to nízkorozpočtový. Ale zase to tak špatný taky nebylo. Pravda samotný mimozemšťany,roboti, kraby :-) nebo co to vlastně bylo byli nekvalitní. Mohli na nich trochu zapracovat když vymyslí tento film.Občas mě i vadil během děje střih kdy záběr obrazu pomalu tmavnul. Ale přesto jsem film dokoukal dokonce s jedinou pauzou,kdy jsem si šel namazat 3 housky s taveným sýrem se šunkou. A že by ten film na mě nechal nějaké následky z nekvality se říct nedají. A jak tady někteří píší,že se tam objevili mimozemšťany jen jednou není pravda. Já je tam viděl minimálně cca 6x . Konec filmu jsem si teda představoval trochu jinak. Dávám 2 hvězdy. Možná jsem divný :-) ()

Amandeus666 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z těch dobrejch-špatnejch filmů, který si vychutnáte s kámoši a škopkem. Často netušíte proč jsou hrdinové někde uvězněni, jak velký jsou invazivní příšery, mimochodem příšery vypadají GIFy, hrdina neustále ztrácí batoh a hned se zase ukazuje, vůbec nemáte možnost uvědomit si perspektivu - někdy to je velký jak barák někdy jak mrakodrap, ale co je nejvtipnější je fakt, jak se desetimetrový monstrum umí pohybovat neslyšně. TOŽ CELKOVĚ: Nejslabší adaptace Války světů, která si svých 9% vskutku zasluhuje, leč film svou sračkoidností baví po celou dobu, skoro v každé scéně je nějaká kravina, které nemůžete uvěřit, že ji tam nějaký střízlivý člověk mohl dát. ()

TenPravy odpad!

všechny recenze uživatele

Jdu tak s kamarádem do půjčovny DVD a protože jsem minulý týden viděl Válku Světů, tak si s kamarádem řekneme, že to bude asi podobný...celý film je ve sklepě, kde občas vleze chapadlo a nějaký zmatený děda, asi na kodeinu, tam pořád cosi mluví, do toho zas chapadlo a světlo z baterky....dokoukáno do konce, jen proto, že nám nic jinýho nezbylo. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Georgeova (C. Thomas Howell) syna Alexe si zahrál hercův vlastní syn Dashiell Howell. V česky dabované verzi se však ze syna Alexe stala dcera Alex. (L_O_U_S)

Reklama

Reklama