Reklama

Reklama

Obsahy(1)

...aneb návod, jak si konečně dosyta užít prázdniny.  Panic je nanic je mottem hlavních hrdinů, tří šestnáctiletých kamarádů z Prahy. Ničím se neliší od svých vrstevníků, problémy jim dělají jak předpotopní rodiče a většina dospělých, tak hlavně věk. Nejsou totiž ještě opravdovými muži, ale samozřejmě dětství už mají dávno za sebou. Chtějí strávit prázdniny společně, jenže Vašek dostane k narozeninám od babičky poukaz na zájezd k Balatonu. Honza s Jirkou se proto vypraví na vandr bez něj. Vašek si ale nenechá prázdniny zkazit, uteče z autobusu plného důchodců a vydá se za kamarády. Setká se s nimi v hospůdce v zapadlé vesnici, kde se zrodí úžasný plán. Seznámí se s místní kráskou, která by moc ráda strávila alespoň část prázdnin v Praze. Jirkovi rodiče jsou služebně v Paříži, a tak s ní kluci na pár týdnů vymění jejich luxusní vilu za zchátralý statek. Prožijí báječné dny, zažijí spoustu neuvěřitelných a ztřeštěných příhod se starousedlíky, navážou nová přátelství a s pomocí místních dívek se z nich možná konečně stanou chlapi... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (618)

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

OMG, tohle bylo něco nehorázně špatného. Při prvním záběru jsem myslel, že se jedná jen o ubouhou reklamu na McDonald a doufal, že film se předvede v trochu lepším hávu, bohužel. Tak hrozné herecké výkony jsem snad ještě v žádném filmu nevyděl, tady se k chlapcům nehodí ani slovo toporní, jsou prostě k smíchu. Podobný pocit jsem měl i u scénáře, neuvěřitelně ubohého scénáře. Začínám mít pocit, že chlapci se asi opravdu scházejí ve skupinkách, chtějí hromadně přijít o panictví a zároven neustále dávají najevo, že mají nějaký trapný pokřik. Prostě scénář opisuje z úspěšných teen komedii a s něčím novým přichází jen minimálně. Trochu lepší je režie, ale ne o moc, Ivo Macharáček touží potom stát se novým Janákem a to přímo ční z každičkého záběru, přičemž tenhle princip se ukazuje jako naprosto nefunkční. Co je na tomhle filmu ale nejhorší není absence zápletky nebo šílené dialogy, ale zejména to, že více kůže (a velmi často) ukazují spíše chlapci, než dívčiny, což je možná originální, ale nepříliš funkční. [TOP 19/6 7%] ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

No ty píčo to je sračka!Ubohej pokus o letní parafrázi na Snowborďáky, které navíc monumentálně nakopla prdel i o rok starší "pecka" Rafťáci.Macharáček je neuvěřitelnej ubožák, herecký obsazení mě připomínalo výprodej největších debilů z nějakýho zapadlýho maloměstskýho gymplu, nulová výprava, naprosto úděsná dějová skladba, střih horší než my v Liberationis, dialogy složený z pár frází o panictví a měření velikosti kokotů a objemu koz ploché a nesnesitelně hnusné nesuperstár Vaňkové.Pane Macharáček, pane Buberle...vy dva ste kokoti dokonalý, hodně dlouho sem neviděl tak ubohej film a bez pardonu je to jeden z nejhorších filmů, kterej sem vůbec kdy viděl.Navíc to bylo úplně o ničem a když to skončilo, připadal sem si jak po lobotomii.0%. ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Nie je to dávno, čo som nekompromisne hodil do odpadu český film "Brak". Myslel som, že už dlho nenatrafím na takú blbosť. Ale čo to? Pozerám teraz snímok "Panic je nanic" a nestačím sa čudovať. Veď aj ten "Brak" je oproti tomuto hotové umenie. Ako ohodnotiť sračku, ktorá je tak úbohá? Hrozné dialógy tupo odriekané najhoršími hercami, čo som kedy videl. Hnusní, nesympatickí blbečkovia a nepekné, radodajné buranky bez štipky talentu. Primitívny scenár, žobrácky rozpočet, televízna kamera, poľutovania hodná réžia. Niet horšieho českého celovečerného filmu. Toto je absolútne dno. Odpad! ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

V rámci své akce "Okomentuj dávno viděné z dnešního pohledu" jsem si dnes znovu pustil tohle starší utrpení. No, věděl jsem do čeho jdu a určitě jsem nepočítal s tím, že bych zvyšoval hodnocení, spíš mi chyběla možnost pro jeho snížení. O hereckých výkonech se vůbec nemá cenu bavit, nikdo se o ně ani nepokoušel, pokud by byl scénář napsán na recyklovaném papíru, byl by dobrý alespoň k rozdělání ohně, zasmát se nebylo čemu, ale nejlepší byla pointa. Tvůrci se jí totiž mistrně vyhnuli, takže celý film tak nějak vyšumí, a asi je to tak nejlepší, co už taky s ním... Každopádně bych snímek nominoval do užšího výběru v soutěži o nejstupidnější poskoitální dialog. ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Film, kde žádná scéna nemá smysl, a kde naprosto chybí cokoliv, co by se dalo nazvat příběhem, tak to jsem dlouho nežral. Celý film je vlastně jedno velké čekání na nějaký příběh, nebo alespoň malilinkatý dějový zvratík. Nicméně tam byl jeden dobrý fórek na nádraží s Alexandrem Minajevem. To je o jeden vtip víc, než např. ve Waterloo počesku. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Kapela, která hraje v hospodě na vesnické zábavě, je UDG. (Indy21)
  • Do českých kin na film přišlo 82,7 tisíc diváků, kteří v pokladnách nechali 7,1 milionu Kč. (NIRO)

Související novinky

Michal Hruška vítězem filmových cen Artur

Michal Hruška vítězem filmových cen Artur

17.06.2015

Ceny v prvním ročníku soutěže krátkých filmů Artur, kterou pořádá televize Óčko, byly předány. Reportážní video můžete zhlédnout zde. Filmoví nadšenci poslali přes 50 filmů, porota vybírala mezi 29,… (více)

Reklama

Reklama