Reklama

Reklama

Street Racer: Cesta za svobodou

  • USA Street Racer

Obsahy(1)

Johnny Wayne (Clint Browning) je bývalý závodník, který si odpykává ve vězení trest poté, co zmrzačil mladého chlapce během ilegálních pouličních závodů v Los Angeles. Po propuštění z vězení slí bil, že již nebude nikdy závodit a začal pracovat na vrakovišti  se svým přítelem z dětství Travisem (Jack Goldenberg). Wayneho probační úředník si ale myslí, že je Wayne vydírán, aby se opět ilegálních závodů účastnil..Film je založen na skutečném příběhu. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (10)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Hrůza. Čekal jsem aspoň blbost z nějakými dobrými závody, ale takovýhle peklo to fakt ne. kameraman a střihač by zasloužili nakopat do rozkroku. Fakt se na to nedalo vůbec dívat. V polovině filmu moje trpělivost rezignovala a co bylo dál už jsem nesledoval. Otřes vyhněte se tomu.0% ()

padress odpad!

všechny recenze uživatele

Pokus o napodobenie Fast and Furious...totálnka kravina, na ktorú sa nedalo pozať, samozrejme ja som musel:D Išlo v podstate o to, že chalanisko (skoro podobný Walkerovi, no iba v blond vlasoch:D) sa naháňal s jedným grázlom, samozjeme že aj to bolo trápošina, narazil do vanu a jeden chlapec ochrnul. Po 5tich rokoch sa s ním stretáva a chce mu pomôcť. Vzniká aj aféra, keď zistia, že je to on atď...nakoniec dáva finálny závod na svojom ,,zo smietia postavenom" Subaru, síce slabšom, ale v zákrutách o to mrštnejšom a samozrejme vyhráva...Happyend... ()

Reklama

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

A zas tak špatný to není. Kamera normální, spíš to vypadalo jak tv film. Herecké výkony byly průměrné, nejvíc mě bavili představitele Johnyho a Daniela. Na mě tam bylo málo akce a víc než akční, to bylo drama, ale dalo se na to koukat. Bohužel to je strašně předvídatelné, ale hodnocení na csfd je moc kruté. Dal bych tomu 35%. Plus tomu dodal skvělý dabing Kuby Nemčoka, který nadaboval Daniela. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

» Předmluva: Podruhé jsem se zběžně podíval na tento snímek od The Asylum a musel nakonec zvýšit o maličko mé původní hodnocení. » Pozitiva: Docela v pohodě postavy, genericky příjemný příběh o nápravě zpackaného, plus i na levný film vyvedené záběry. » Negativa: Nezáživné, nepropracované závody a vůbec i jejich ozvučení. Záporák - bezdůvodně zkorumpovaný, zlý protože je zkrátka zlý. Plus nesmysl s motokárama. » Subjektivně: Hlavní představitel mi připomínal vzhledově Paula Walkera (budiž mu země lehká). » Celkově: Na poměry studia nadprůměrný počin, mimo to ale i průměrný, levný film, kladoucí důraz více na drama, s lehkým námětem pouličních závodů. » Mé hodnocení: 45% - Sledujete-li pravidelněji filmy od The Asylum, možná budete překvapeni. Jinak samozřejmě očekávat nejlépe nedobrý film. » Viděno: Jako druhé zhlédnutí s účelem přehodnocení, 9.1.2018 na Barrandov Plus. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tenhle snímek opravdu připomíná partu kamarádů, kteří si jdou ze srandy něco natočit. Nejde ani věřit, že tohle točil nějaký profík. Vypadá to jako absolutně amatérská práce. Když pominu totálně špatný scénář, tak pak nechápu, kde byl střihač. Některé záběry jsou jako by bez smyslu tažené tak dlouhou nití, že člověk čeká, kdy ji konečně někdo přestřihne, neboť postavy třeba jen tak stojí a civí na sebe a nic si neřeknou. To nemluvím o tom, že všichni herci občas působí, že snad ani neví co mají říkat. A když už ví, tak jen odříkávají dialogy absolutně bez emocí a bez zájmu. Níže jsem koukal na kolegy, kteří kritizovali kameru. Mě nepřišla tak tragická, ale něco bych jí přece jen vytknul. Chybí správné načasování toho kdy a kam se má podívat. No a závěr patří skutečně mistrům. Hoši asi hodně dlouho uvažovali, jak se zbavit problému v podobě kurátora. Jinak si totiž neumím vysvětlit to, jak to nakonec vyřešili. Chvíle, kdy ho smete auto v momentě, kdy běží za hlavním hrdinou, je tak groteskní a neuvěřitelná, že člověk žasne, že film vůbec vylezl na světlo a co víc, že ho nějaká televize k tomu všemu vysílá. Parta kluků dostala nápad na námět, koupili si kameru, sebrali pár kámošů a šli si natočit film. Tak to celé na mě působí. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • V čase 1:00:45 je na zadnom okne zaparkovaného auta nálepka kódu krajiny Slovensko. (Real Tom Hardy)
  • Subaru na šrotovisku je pred opravou vo verzii WRX, no po opravení je z neho zrazu STI. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama