Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Magazín o filmových novinkách z domova i ze zahraničí. (Česká televize)

Recenze (191)

Innuendo1987 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že filmový magazín by z podstaty měl přinášet filmové novinky, a to tak, aby si nezasvěcený člověk mohl udělat obrázek o tom, co se ve světě filmu děje. A právě v tom asi tento pořad selhával, ale mě to vůbec nevadilo. Koukal sem na něj stejně jenom kvůli scének Kohouta/Holého, které mě vždycky dostaly do kolen. A taky kvůli chytlavé znělky, které se jen tak nezbavíte. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Jestli na něco v bedně koukám pravidelně, tak na Uvolněte se, prosím a právě Kinobox. Čtvrtníčkův humor je něco co mně tady scházelo, nevím, proč neuvádí Českýho lva, je jedinej, kdo se zase může přiblížit Duškově genialitě. Nebojí se jít až za hranici trapnosti humoru, kde se ale právě vtip povyšuje nadruhou. Tohle už umí jen Mistři, jakkoli může někomu tento tilul ve srovnání se Čtvrtníčkem připadat absurdní. Na to já kašlu, pokaždý se královsky bavím, takže díky, Petře a DOBRÝ KAČER! ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Když si jen vzpomenu na časy dua Holý –Kohout a jejich mnohdy brutálně vtipné scénky, musím zatlačit slzu v oku, tohle byl Kinobox ve své nejlepší formě a prožíval zlaté časy. Jenže život je změna, Kohout i jejich společ-né scénky zmizely, zůstal pouze Roman Holý, který byl posléze omezen jen na čtení komentáře. Kinobox ztratil své střelené kouzlo a stal se z něj pouze formální pořad o novinkách v kinech, přesto jediný na našich obrazov-kách. Nakonec z lodi vyskočil i Roman Holý a byl vystřídán jiným hlasem, forma pořadu se nezměnila, přesto nelze nemluvit o jistém úpadku, Kinobox prostě ztratil tvář. Tu se v poslední době pokouší oživit Petr Čtvtníček a ač je všobecné přijetí jeho pojetí a humoru rozpačité, já jsem nadšen a každý nový Kinobox je pro mne očekáva-ným humorným zážitkem navíc spojeným s mým největším koníčkem. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Čtvrtníčkův humor mi sedí a rád se nechám vtáhnout do jeho zvláštní ,,vraťácké" (byl kdysi zakladatelem a performerem v divadle Vrata, obdoby divadla Sklep) stylizace a nechat se mystifikovat jeho crazy nápady (rozumím ale výtkám partnerských produkčních filmových společností, že díky moderátorovi je poněkud upozaděna informační hodnota pořadu...já také kolikrát ani nevím, jaký film měl právě v Kinoboxu premiéru, jelikož se pořád jen směju...) Tak tedy dobrý kačer...:-) ()

Milan25 

všechny recenze uživatele

Je až pozoruhodné, jak se dá takový pořad posrat. Nemoderovaný kinobox jsem ohodnotil 4*. Ale nová verze moderovaná velice trapným, rádoby zábavným Čtvrtníčkem je naprosto strašná. Nevim co bylo důvodem takové změny, ale rozhodně to nebyla změna k lepšímu. Dávám hodnocení takto, starý Kinobox 4*, nový Kinobox 2* ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama