Reklama

Reklama

Ordinace v růžové zahradě

(seriál)
  • Česko Ordinace v růžové zahradě 2
Ukázka z filmu 1
Rodinný / Drama
Česko, (2005–2024)

Hrají:

Linda Rybová, Roman Zach, David Prachař, Dana Syslová, Ladislav Potměšil, Otakar Brousek st., Tomáš Krejčíř, Pavel Nový, Daniela Šinkorová (více)
(další profese)

Série(22) / Epizody(1343)

Obsahy(1)

Den co den balancují na hranici možného. Nikdy nevzdávají boj za pacienta i své vlastní štěstí.  Nové díly seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 slibují další dramatické příběhy kamenických lékařů – chirurgů, pediatrů a gynekologů. Jsou opět vyprávěny s energií, empatií, emoce střídá humor a překvapení. Naši chirurgové zažívají drama téměř každodenně, den co den balancují na hranici možného. Každý po svém, ale všichni bravurně, dobře znají cenu života. Nedají se, nevzdávají se v boji za pacienta i své vlastní štěstí... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Ukázka z filmu 1

Recenze (1 189)

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

U tohohle se nedá ani smát, pač co poslední dobou vzniká za seriály v naší zemi to by člověk z toho blil. Ty herecké výkony jsou fakt otřesný, doktoři neuvěřitelně dementní, zábavnost za hranici trapnosti, pokud existuje něco víc než trapnost tak to je tohle...Když sleduju sledovanost nechápu jak tohle může být nejúspěšnější seriál televize N@va....dva miliony lidí...sakra dva miliony....(mínus100%) ()

woody odpad!

všechny recenze uživatele

Asi žiju v jiné zemi nebo v jiném světě ale nikde jsem neviděl aby se doktoři chovali takto...Něco tak trapného, ubohého, scénaristicky a herecky (Paťane Natočto mluví za vše!) bezradné.Nebudu dál plýtvat zbytečným ťukáním do klávesnice a řekn to takhle: Zlatý Dietl - spád a ostatní mu nešlo.Ale měl jednu nespornou devízu oproti scénáristce tohoto veledíla(myšleno velice urážlivě!).Tou devízou bylo - uměl dialogy!Uměl psychologii!Uměl situace!Byl to kumštýř.Nynější scénáristi jsou šmíráci v nejhorším slova smyslu - a ať se prosím vás nevymlovají, že v TV není čas na umění a podboné plky.Tohle totiž není ani zábava na odreagování!Že je hanba nefackuje - ale děcka musej žrat! ()

Reklama

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

Vezměte si jakýkoliv seriál z lékařského prostředí, totálně ho vykastrujte a vyjde vám tahle hrůza, na kterou se nedá dívat za absolutně žádných okolností. Obsahově (žadný obsah zde není, pouze ubohé pseudozápletky stále o tom samém), formálně (ta hnusná primitivní hudba je k zblití, o nepřirozených a odporně neestetických interiérech ani nemluvě) i herecky (to přeháním, v tomhle ve skutečnosti nikdo nehraje, protože nikdo nemá co hrát) tak nepředstavitelně strašné, že by se libovolné scény měly pouštět na filmových školách, aby budoucí filmaři viděli, jak nemají filmy a seriály v žádném případě vypadat. Absolutní odpad! a vrchol současné české seriálové krize. 0 % __ Moje nenávist k téhle debilitě došla tak daleko, že jsem jí založil na Facebooku antifanklub. ()

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Počkat ono to stále běží? Tak to je humus. Seriálová žumpa jménem Ordinace se časem stala především trafikou pro bývalé moderátory Novy (Rychlý, Dolinová, Slavíková, Štěpánová, Gondíková atd.), kteří tak mohli "oživit" své herecké kariéry a zároveň si v klidu splatit hypotéky a další dluhy, což v jednom rozhovoru potvrdil i Radim Fiala. To samé však můžeme říct i o hromadě skutečných herců - zoufalců, kteří se jinde než v nekonečných seriálech nemají šanci uchytit. Ordinace a její sledující mají tedy značný vliv na úspěšné splácení hypoték a tím pádem i finanční stabilitu ČR. Jak vidíte, stačí se k Ordinaci jen přiblížit a také začnete produkovat hovna, která budete vydávat za umělecké a přínosné dílo. ()

Niktorius odpad!

všechny recenze uživatele

Prosímtě Leňo, tohle si nečti ;-) Je to tak, neuvěřitelně sračkoidní seriál kupodivu přitahuje k obrazovce početné (zejména ženské) publikum a proto je třeba kritizovat opatrně a nenadělat si problémy v rodině, či v partnerském vztahu :-) Já se ovšem celou dobu diví, jak se můžou ty ženy a dívky dívat na seriál odehrávající se zhruba ve dvou místnostech, naplněných nemožně hrajícími herci, kterým paní scénáristky vsázejí do úst maximálně směšné a trapné "poučné" řeči a jejich životy ženou debilně vykonstruovanými cestami. A jsem si jist, že většina divaček u tohoto seriálu nežehlí :-) ()

Galerie (4 553)

Zajímavosti (121)

  • Přípravu pestrobarevných koktejlů, které v seriálu servíruje barmanka Lucie (Ivana Jirešová), má na starosti rekvizitářka Jitka Jíchová. Recepty si vymyslela sama se svými kolegy a stálo řadu pokusů, než například přišli na to, jak od oddělit dvě barvy, aby se nesmíchaly. Žádný z drinků neobsahuje alkohol, k jejich namíchání se používáme jen džusy a sirupy. Jejich názvy -Časovaná bomba, Vyprošťovák, Demolice, Železniční neštěstí, Antikoncepční blues, Dech mrtvé milenky - si rovněž vymysleli sami rekvizitáři. (Paity)
  • Dana Morávková (Zdena) se nechala slyšet, že kvůli scénám své zmizelé seriálové dcery Haničky mívá občas noční můry. (Duoscop)
  • „Je to jako naskočit do rozjetého vlaku. Když jede, tak nestaví, nepřibržďuje. Mám místenku do kupé plného příjemných lidí a teprve se seznamuji s atmosférou. Jídelní vůz jsem ještě nestihla plně prozkoumat,“ řekla o práci na seriálu Andrea Černá, do něhož podle svých slov zapadla úplně hladce. [Zdroj: iDnes.cz] (SONY_)

Související novinky

Zemřel zpěvák a skladatel Miro Žbirka

Zemřel zpěvák a skladatel Miro Žbirka

10.11.2021

Dnes přišla velmi smutná zpráva pro českou a slovenskou hudební sféru, ve věku 69 let nás totiž opustil populární zpěvák a skladatel, bratislavský rodák a držitel Zlatého slavíka, Miro Žbirka. Zprávu… (více)

Zemřel Ladislav Potměšil

Zemřel Ladislav Potměšil

12.07.2021

Ve věku 75 let dnes v nemocnici Motol opustil český filmový svět herec Ladislav Potměšil. S informací o úmrtí přišel deník Blesk s odkazem na vyjádření Potměšilova syna Jana. Herec známý například z… (více)

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama