Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brooke Taylorová studuje na prestižní univerzitě módní návrhářství. Jednoho dne obdrží zprávu o smrti svého dědečka, kterého nikdy nepoznala. Po smrti rodičů vyrůstala v péči pěstounů. Dědečkův tajemník George jí oznámí, že má převzít rodinný podnik. Netrvá dlouho a Brooke zjistí, že dědeček byl hlavou mafie. Jeho podnik je už delší dobu pod dohledem FBI. Brooke je přidělen mladý agent Jack. Když se spolužáci Brooke dozvědí, že mají mezi sebou Vita Corleone v sukni, popularita Brooke nesmírně stoupne. Ukáže se ale, že se kmotr soupeřící mafie, kterému škola, kde studuje, dluží peníze, rozhodl ji zlikvidovat. Brooke je příliš nezkušená, aby ho porazila, ale uspořádá módní přehlídku, jejíž výtěžek školu zachrání. Mezitím zjistí, že její soupeřka Candace krade nápady na modely a že miluje Jacka. (TV Nova)

(více)

Recenze (9)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Tak proto jsi mě pozval na rande ??" - "Jasně !! Můžu přece říct, že jsem randil s kmotrou.. To je hustý !!" ;) Kmotra Kukačka Kaley v dalším hnoji.. Tahle ubohá rádoby gangsterská parody variace několika výborným vtipům navzdory rozhodně za žádnou chytrou Třaskavinu neplatí.. A hláškovat z Kmotra opravdu nestačí.. ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Hodně (HODNĚ) bláznivá komedie o mafii a šičkách. Zní to bizarně? Taky to pěkně šílené je! Film mě zaujal zejména kvůli přítomnosti Kaley Cuoco a Meghan Fox, jinak toho mnoho nenabízí. Ale já mám svým způsobem ráda tyhle filmy o tom, jak se z vás stane mafián, protože vám umře dědeček, takže na nedělní dopoledne - proč ne? ()

Mire 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých lepších Kaleyiných filmov, ktorý prekvapivo nie je úplná sračka, ako napríklad The Hollow ktorý vznikol ten istý rok ako Crimes of Fashion. V tomto hraje dokonca hlavnú úlohu. Samotný námet nie je bohviečo (nie som fanúšik módy), ale aspoň to nie je taký bezduchý a hrozný film ako bol Cougar Club alebo spomínaný The Hollow a podarilo sa mi ho dopozerať bez výrazného nezáujmu, ktorý som pociťoval pri tých dvoch menovaných "skvostoch". No a k tomu pridajme krásavicu Megan Fox a hodnotenie sa môže ustáliť na dvoch hviezdach. ()

Nocturno culto 

všechny recenze uživatele

Tohle je vhodné akorát na sobotní dopoledne a svůj účel to splnilo. Není třeba nad ničím přemýšlet, dějová linie je přímá a tak se můžeme nerušeně kochat krásou "Penny" a Megan ..Módní prostředí s lehkým nádechem místního podsvětí, k tomu trochu vtipu, krásné dívky, pár drsňáků a komedie je na světě..hodnocení je adekvátní..Za mě průměr čili 55 %.. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama