Reklama

Reklama

Osudový dotek 2

  • USA The Butterfly Effect 2 (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Každý z nás zažil okamžik, kdy si přál změnit kousek minulosti. Napravit křivdu. Opravit omyl. Získat lásku... nebo moc. Co kdyby to opravdu šlo... Mladík Nick Larson (Eric Lively) objeví způsob, jak cestovat časem, a vrací se do minulosti, aby napravil chyby své i svých přátel. Nebezpečný experiment se mu však vymkne z rukou, což vede k fatálním důsledkům... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (238)

brutale odpad!

všechny recenze uživatele

Všetci vieme o chorobe druhých dielov, ale tento brakový výplod uráža jednotku tým, že nesie jej meno. Primitívny scenár, neherci (pár v hlavnej úlohe, mi pripadal ako s porna požičaný), atmosféra 0%, s jednotky tu nenájdete nič spoločné, okrem vracania sledu udalostí. Vykrádať prvý diel a na svetlo sveta priniesť takýto brak, chce naozaj riadnu dávku nevkusu, demencie....Keby som nevidel jednotku tak hodnotím jednou*, však v tomto prípade som ináč nemôhol! ()

dyfur 

všechny recenze uživatele

....námet ok, tu namiesto zápiskov sa premiestnujeme pomocou fotografii-dobre čiastočný upgrade....ale dej-príbeh-napätie-záver- úplne k ničomu....veď keď sa premiestnim rok dozadu tak som rok dozadu a nie,že som rok dozadu,ale prežil som ten rok,ktorý akože chcem zmeniť a prežil som ho nejako neviem ako.....logika odišla riťou......jedna hviezda len za námet.moja poznámka:viac nepozeráť. ()

Reklama

Vejrrr 

všechny recenze uživatele

Jiní herci, jiní režiséři, náboj v řiti úplně. Srovnávám samozřejmě s jedničkou... Ale ikdyž je to pod jedničkou o hooodně příček níž, pořád je to příčka slušná. Takhle.. viděl jsem horší filmy na podobná témata. Slabina tohohle filmu bude v tom, že první díl byl bojem o životy v každé "toulce do minulosti". A když chtějí pokračovat, tak přece nemůžou zvolnit na nějaký citový záležitosti jako že jeho milovaná už ho nebude poznávat... A jako zajímavost... Mojí 14-ti letý sestřičce se dvojka líbí o dost víc než jednička... co z toho vyvodit.. Asi že je pochopitelnější.. Jinak skutečně nevím, co extra na tom ta holka vidí.. :) ()

swamp 

všechny recenze uživatele

The Butterfly effect 2 bohužel nenavázal na skvělou jedničku a zabrouzdal do vod horších než béčkových. :( Nemám, co bych vyzvedl. Necharismatičtí herci, ubohý scénář, nezajímavá kamera..snad jen ta krátká stopáž je kladem. "You keep your shit together. Okay? I can't have you pop another brain fart and fuck this thing up." ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Ma to stejny nazev jako jednicka, ma to podobnou strukturu jako jednicka, presto to jednicka vubec neni. Notebook nebyl jeste plne vychladlej z prvniho dilu a ja uz tam klikal po dvojce, takze to je asi ten nejvetsi problem, hledal jsem na film vsechny nedostatky. Jednoduse receno, tenhle film byl napsan bezhlave za cistou a vysokou komerci. 5/10 ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa v Kanade a to najmä vo Vancouveri a v Britskej Kolumbii, ako tomu bolo aj v prvej časti. (Greenpeacak)
  • Závěrečná scéna začíná totožně jako u prvního dílu Osudový dotek (2004), leteckým záběrem na Empire State Building. (Shakaar)
  • Celosvětová premiéra proběhla 10. srpna 2006 v Izraeli. (Varan)

Související novinky

Další dotek osudu

Další dotek osudu

17.01.2006

Efekt motýlích křídel časové smyčky v nízkorozpočtovém (13 mil. dolarů) snímku Osudový dotek vzbudil před dvěma lety velmi kladné reakce publika a celosvětové tržby 96 mil. byly pro producenty více… (více)

Reklama

Reklama