Reklama

Reklama

Osudový dotek 2

  • USA The Butterfly Effect 2 (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Každý z nás zažil okamžik, kdy si přál změnit kousek minulosti. Napravit křivdu. Opravit omyl. Získat lásku... nebo moc. Co kdyby to opravdu šlo... Mladík Nick Larson (Eric Lively) objeví způsob, jak cestovat časem, a vrací se do minulosti, aby napravil chyby své i svých přátel. Nebezpečný experiment se mu však vymkne z rukou, což vede k fatálním důsledkům... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (238)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Na mrazivý zážitek z prvního dílu divák může zapomenout z hodně důvodů, ale přesto je dvojka víc než jsem čekal. je docela příjemným filmem (chápáno ve smyslu, že neurazí). Konec je předvídatelný (a co po prvním díle není ...) a herecké obsazení může na i tu malou zářivost z jedničky zapomenout. Přesto všechno bych milovníkům jedničky tento snímek doporučil, protože mu nelze upřít snaha být trochu jiný než jeho předcházející díl. ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Osudový dotek je pro mě možná nejlepší Sci-Fi vůbec a když jsem tak sledoval tohle, říkal jsem si jen, že takové pokračování si to nezasloužilo. První díl byl originální, za to tahle ''dvojka'' se pouze vozila na úspěchu toho prvního dílu, krom toho, že mě to vážně nudilo. A to jsem čekal alespoň trochu víc.. Avšak kdybych si odpustil jedničku a nesrovnával ji s tím, asi bych tak zklamaný nebyl.. ()

Reklama

kinderman 

všechny recenze uživatele

Dvojka se snaží tvářit "dospěleji", a tak místo traumat z dětství, které zmítají vysokoškolákem, nastupují problémy v zaměstnání třicátníků. Nic ale nemůže skrýt fakt, že jde o předvídatelný odvar originálu (který ve své druhé polovině stejně trpěl logickou nedotažeností), přičemž film má pouhých 77 minut, o další desetiminutovku jej příšerně natahují závěrečné titulky. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Když jsem před lety viděl (pro mě neznámý) Osudový dotek hrozně se mi líbil. Film měl spád zajímavé nápady a dobré herce. Když jsem se dozvěděl, že vzniklo pokračování věděl jsem, že už to taková bomba nebude ale i tak jsem zariskoval a film zkusil. Ze začátku film vypadal celkem zajímavě a zasloužil by si pochvalu za to, že jde vlastní cestou a nesnaží se jen trapně kopírovat jeho předchůdce a cca v drůhé polovině filmu už jsem se začinal nudit a věděl jsem, že už mě film nepřekvapí. A taky, že ne. A konec mi připadal docela odfláknutý. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Celkom výstižné, že BE2 má momentálne presne polovicu % z jednotky... Čím viac sa tohto filmíku budete báť, tým viac si ho užijete. Zo začiatku ide o romantickú limonádu, miestami dosť hluchú, no v konečnom dôsledku je to potrebné, lebo celý film je stavaný ako "romantický triler". BE2 nedodržiava pravidlá prvého dielu a je s ním prepojený len veľmi zábavnou spojkou. Ako o pokračovanie ide skôr o ryžovanie na zápletke originálu (ktorá vlastne nebol až taká originálna, ale bola dotiahnuta do úplnosti). Ako lacné pokračovanie (ktoré malo byť) určené na video, pozerateľné, ako konkurencia prvého BE či NEZVRATNÉHO OSUDU také menšie fiasko... ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa v Kanade a to najmä vo Vancouveri a v Britskej Kolumbii, ako tomu bolo aj v prvej časti. (Greenpeacak)
  • Keď Julie fotografuje, tak je jasne viditeľné, že šošovka je zavretá, teda nemohla fotiť. (Greenpeacak)
  • Závěrečná scéna začíná totožně jako u prvního dílu Osudový dotek (2004), leteckým záběrem na Empire State Building. (Shakaar)

Související novinky

Další dotek osudu

Další dotek osudu

17.01.2006

Efekt motýlích křídel časové smyčky v nízkorozpočtovém (13 mil. dolarů) snímku Osudový dotek vzbudil před dvěma lety velmi kladné reakce publika a celosvětové tržby 96 mil. byly pro producenty více… (více)

Reklama

Reklama