Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Představa o tom, jak by to mělo vypadat poprvé, se málokdy kryje se skutečností. Emil (J. Prachař) a David (M. Bohadlo) mají před maturitou. Emil je posledním panicem ve třídě a nemíní to tak nechat. Nepromarní proto jakoukoliv příležitost k nápravě tohoto neutěšeného stavu, a tak, když mu během vyučování zapípá v mobilu zpráva od dvou svolných kamarádek, přemluví Davida, aby se za nimi okamžitě vypravili. Ale jak už to tak bývá, když něco hodně chceme, obvykle to dopadne zcela jinak. Ani David s Emilem dosud netušili, že by kontakt s opačným pohlavím mohl být tak komplikovanou záležitostí – opravdovou zkouškou dospělosti... (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

Marthos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle se Zdeňkovi opravdu nepovedlo. I ten Hrušínský je jen archetypální šablona připitomělého policisty a zbytek se veze s naprosto nesmyslným dějem. Inu, každý den není posvícení. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV/// Obsazení 9/10 Děj 9/10 Hudba 7/10 Prostředí 7/10/// +neuvěřitelné zábavné, svěží a vtipné herecké výkony, dobré obsazení -kdyby to bylo delší asi by mi to vůbec nevadilo/// Héj tak takhle už jsem se dlouho nepobavil. Sice jak vystřižené z bakalářských povídek, hlavně tím, že jsou to mikropříběhy a je to kratší, ale jinak proti tomu nic nemám. Sešla se tu bájená sestava známých a oblíbených herců a každý si tu svoji postavu vystřihl báječně a s chutí. Kdbych měl jmenovat tak musím všechny./// Celkem 82%/// ()

Weehaa 

všechny recenze uživatele

Tak já nevim, kluci. Asi to nebyl špatnej nápad a má to poměrně málo dementních rádobyvtipnejch scén, ale řekl bych, že po herecké stránce kluci těžce kulhají. Kdybych byl cizinec, bez problémů bych si nechal nakecat, že mimo Hrušínského byl celý ansábl elita vesnického ochotnického souboru dobrovolných hasičů Dolní Kalné. Jakub Prachař je jistě nadaný herec, ale tady měl hodně slabou chvilku, ostatně stejně jako zbytek squadrony. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama