Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aby mohl být s manželkou Sherry, chystající se porodit, je agent Malcolm Turner přeložen do kanceláře. Krátce poté však dojde v kalifornském Orange k incidentu, při němž zemře Malcolmův bývalý parťák Doug Hudson. Nový parťák Kevin Keneally dělá na případu bývalého specialisty vojenské rozvědky Toma Fullera. Ten odešel do výslužby a nechal se zaměstnat soukromou společností, kterou FBI podezřívá, že vyvíjí program, který by v podobě viru pronikl do počítačů FBI a NSA a umožnil přístup k citlivým datům. Malcolm požádá šéfa, aby mu svěřil vyšetřování v Orange, je však odmítnut, a tak se rozhodne jednat na vlastní pěst. Předstírá, že jede na konferenci o bezpečnosti, a vybaven osvědčeným kostýmem staré tlusté černošky nastoupí jako nová chůva nezkrotných Fullerových dětí… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

Bat55 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola hovadinka, toto bola megahovadinka. Oceňujem snahu filmových tvorcov, nakrúcať stupidné filmy, ktoré su všetkým možným nechutné a dokonale ničia mozgové bunky. Oceňujem ich, pretože som sa aj zasmial, aj kýval hlavou nad niektorými scénami. Je to komédia a vo svojom žánre je celkom obstojná, ale všetko tam je tak ohrané a neoriginálne, že scény sú síce zábavné, ale bez poriadneho nápadu a spracovania na tento filmík divák ihneď zabudne. A tu na ČSFD má Agent v sukni 44%, a to si myslím, že je na tento film až veľa. Originál Agent v sukni, i keď mal o 4% tady menej, podľa mňa bol lepší. Tady sa to vlastne už len kopíruje, pribúda viacej bláznivých scén, viacej akcie a menej kvalitnosti. Martin Lawrence čoby agent Turner zasa bláznivý a správne buchnutý. A niektoré scény sú dosť naivné, ale chápem, to by neboli Američania. Teenegerská bláznivá komédia u ktorej platí, že kvantity je tu veľa, kvality málo. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Málokdy bývá dvojka lepší než jednička. Agent v sukni patří mezi ty výjimky. Už to totiž není ta trapná komedie s příšerně nevkusnými dialogy. Už je to zábavná crazy komedie, která sice do inteligentního scénáře má daleko, ale už se vám při sledování nechce zvracet. Naopak se bavíte a ještě obdivujete tu rajcovní 38letou milfku Emily Procter. [9208. hodnocení, 141. komentář, 45%] ()

Reklama

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie, která nabídne řadu srandovních scének, skvělých hlášek a mimo jiné taky trochu akce, která zde určitě není na škodu. O zábavu se stará hlavně bábina v podání vynikajícího Martina Lawrence. Film má náboj, jedna bláznivá scéna střídá druhou a to v pěkně rychlém sledu, takže o kvalitní zábavu není nouze. Děj není nikterak náročný, nabídne prostou kriminální zápletku, konec sice více méně nepřinese nic nového, ale to od takového filmu ani neočekáváme. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Měla to být komedie, ale s Martinem Lawrencem si nikdy nejsem jistý, co z toho vznikne. Tady se nevyskytovalo, s výjimkou jednoho gagu v dámské šatně, absolutně nic, co by navodilo jen úšklebek, na smích rovnou zapomenout. Co snese přísnější měřítko, je opravdu solidní maskérská práce. Lawrence je poděs, a tahle komedie podle toho vypadá. Mně přišla stejná jako jednička, bez nápadu, bez dobrého konceptu a nevtipná, a tedy zbytečná. Pokud ji neuvidíte, o nic nepřijdete, a třetí díl asi ani nemá smysl si pouštět. 20% ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Když film začínal děsila jsem představou trapné holywoodské koniny, které jsem věštila odpad. Děj mě celkem mile překvapil a své tři hvězdičky jsem udělila za příjemný humor. Akorát role malého tříletého kluka byla mírně řečeno přitažená za vlasy ... kdo to kdy viděl, aby se dítě bavilo padáním z výšek na zem a dospělí tomu jen s milým úsměvem přihlíželi? ()

Galerie (59)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v amerických státech Kalifornie a Louisiana. (Terva)
  • Chloë Grace Moretz, která si zde zahrála malou holčičku jménem Carrie, ztvárnila později dívku se stejným jménem v hororu Carrie (2013). (LuCaSh)
  • Pes Pancho se ve skutečnosti jmenuje Danny. (Terva)

Související novinky

Sousedský vánoční spor

Sousedský vánoční spor

11.04.2006

Spousty diváků určitě nezapomenou na památnou scénu z filmu Vánoční prázdniny, v níž snaživý tatínek Clark Griswold, v podání komika Chevyho Chase, vyzdobil rodinný dům tisíci žárovek, jen aby si… (více)

Reklama

Reklama