Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aby mohl být s manželkou Sherry, chystající se porodit, je agent Malcolm Turner přeložen do kanceláře. Krátce poté však dojde v kalifornském Orange k incidentu, při němž zemře Malcolmův bývalý parťák Doug Hudson. Nový parťák Kevin Keneally dělá na případu bývalého specialisty vojenské rozvědky Toma Fullera. Ten odešel do výslužby a nechal se zaměstnat soukromou společností, kterou FBI podezřívá, že vyvíjí program, který by v podobě viru pronikl do počítačů FBI a NSA a umožnil přístup k citlivým datům. Malcolm požádá šéfa, aby mu svěřil vyšetřování v Orange, je však odmítnut, a tak se rozhodne jednat na vlastní pěst. Předstírá, že jede na konferenci o bezpečnosti, a vybaven osvědčeným kostýmem staré tlusté černošky nastoupí jako nová chůva nezkrotných Fullerových dětí… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Mám takové pravidlo, že dvojkám, které pouze kopírují děj jedniček, dávám alespoň o hvězdičku méně. Tento film je toho klasickým příkladem, ale hodnocení nechám stejné jako u předchozího dílu. Velice mě totiž potěšila přítomnost Emily Procter. Je to znovu ukrutně bláznivé a bábina je prostě senzační. Příběh je sice znovu banální, ale bohužel znám horší. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Pokračování Agenta v sukni je v mnoha ohledech prakticky totožné, jako díl předchozí. Opět se sází především na kypré tvary a břitký humor šílené Bábiny, která tentokrát nastoupí jako chůva u jedné bohaté rodiny. Dočkáme se klasického jednoduchého a dětinského humoru, který má však pořád grády a dokáže docela pobavit. Příběh je zase poměrně obyčejný, plný nelogičností, potěší lehká kriminální zápletka. Agent v sukni 2 je stále příjemná oddechovka, která je sice o trochu jednodušší, poněkud nevalné kvality, ale pořád dokáže docela slušně pobavit. 4/10. ()

Reklama

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Né tak kvalitní jako jednička, ale pořád zábavné. V zásadě s Vámi souhlasím, ano, je to trapné. Ale to se mi na tom právě líbí. Jednou za čas se mohu podívat na trošku "zvrhlejší" film a pokochat jednoduchými a prostými vtipi ;-) Samozřejmě pro intouše tenhle film bude peklo, jim raději doporučuji zamasturbovat si nad svými vysokoškolskými tituly. ()

Bat55 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola hovadinka, toto bola megahovadinka. Oceňujem snahu filmových tvorcov, nakrúcať stupidné filmy, ktoré su všetkým možným nechutné a dokonale ničia mozgové bunky. Oceňujem ich, pretože som sa aj zasmial, aj kýval hlavou nad niektorými scénami. Je to komédia a vo svojom žánre je celkom obstojná, ale všetko tam je tak ohrané a neoriginálne, že scény sú síce zábavné, ale bez poriadneho nápadu a spracovania na tento filmík divák ihneď zabudne. A tu na ČSFD má Agent v sukni 44%, a to si myslím, že je na tento film až veľa. Originál Agent v sukni, i keď mal o 4% tady menej, podľa mňa bol lepší. Tady sa to vlastne už len kopíruje, pribúda viacej bláznivých scén, viacej akcie a menej kvalitnosti. Martin Lawrence čoby agent Turner zasa bláznivý a správne buchnutý. A niektoré scény sú dosť naivné, ale chápem, to by neboli Američania. Teenegerská bláznivá komédia u ktorej platí, že kvantity je tu veľa, kvality málo. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Jednička stála za nic a dvojka je její nepovedená kopie. Bohužel spousta lidí na to nepochopitelně slyšela a tak to vydělalo. Dle mne ale nestojí dvojka ani za spálenou elektřinu prostřednictvím televizoru. Neříkám, že odpad, nejméně osmkrát to budou určitě dávat na Nově, ale to ještě neznamená, že by tenhle film měl poznat více než jeden člověk se sta. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo v amerických státech Kalifornie a Louisiana. (Terva)
  • Chloë Grace Moretz, která si zde zahrála malou holčičku jménem Carrie, ztvárnila později dívku se stejným jménem v hororu Carrie (2013). (LuCaSh)
  • Pes Pancho se ve skutečnosti jmenuje Danny. (Terva)

Související novinky

Sousedský vánoční spor

Sousedský vánoční spor

11.04.2006

Spousty diváků určitě nezapomenou na památnou scénu z filmu Vánoční prázdniny, v níž snaživý tatínek Clark Griswold, v podání komika Chevyho Chase, vyzdobil rodinný dům tisíci žárovek, jen aby si… (více)

Reklama

Reklama