Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Aby mohl být s manželkou Sherry, chystající se porodit, je agent Malcolm Turner přeložen do kanceláře. Krátce poté však dojde v kalifornském Orange k incidentu, při němž zemře Malcolmův bývalý parťák Doug Hudson. Nový parťák Kevin Keneally dělá na případu bývalého specialisty vojenské rozvědky Toma Fullera. Ten odešel do výslužby a nechal se zaměstnat soukromou společností, kterou FBI podezřívá, že vyvíjí program, který by v podobě viru pronikl do počítačů FBI a NSA a umožnil přístup k citlivým datům. Malcolm požádá šéfa, aby mu svěřil vyšetřování v Orange, je však odmítnut, a tak se rozhodne jednat na vlastní pěst. Předstírá, že jede na konferenci o bezpečnosti, a vybaven osvědčeným kostýmem staré tlusté černošky nastoupí jako nová chůva nezkrotných Fullerových dětí… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

unclejack 

všechny recenze uživatele

Je jedno či ide o jednotku alebo dvojku. Martin Lawrence ako Big Momma Tootsie proste nefunguje. Jednotka bola však aspoň spätá s miestnym koloritom a v kontexte nevyznievala tak plocho ako jej pokračovanie. Na druhú stranu trojka je ešte o dva levly horšia. Nový rozmer dostávajú tieto filmy vdaka dabingu Petra Rychlého, ktorý posúva fenomén Big Momma do ešte povrchnejších rozmerov, než by si sám režisér tohto skvostu dokázal vybásniť. Emily Procter fajn, lenže v CSI Miami jej to sadne neporovnateľne viac. Tu vyzerá ako uprchlíčka z West Endu medzi miestnym cirkusom. Pár vydarených momentov však predsa len zápletka ponúka a po niekoľkých zhliadnutiach si divák k negatívam filmu vytvorí istú pasivitu. Späť k úvahám nad tým, čo za film to vlastne je ho uvádza práve až spomínaný dabing Petra Rychlého. Tak či onak, prišiel čas aby si Big Momma zbalila saky-paky a definitívne opustila priestor pred kamerami. Niekedy za tridsať rokov, kedy budú producenti hľadať samozvaný komediálny hit na remake sa uvidíme znovu. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Pokračování Agenta v sukni je v mnoha ohledech prakticky totožné, jako díl předchozí. Opět se sází především na kypré tvary a břitký humor šílené Bábiny, která tentokrát nastoupí jako chůva u jedné bohaté rodiny. Dočkáme se klasického jednoduchého a dětinského humoru, který má však pořád grády a dokáže docela pobavit. Příběh je zase poměrně obyčejný, plný nelogičností, potěší lehká kriminální zápletka. Agent v sukni 2 je stále příjemná oddechovka, která je sice o trochu jednodušší, poněkud nevalné kvality, ale pořád dokáže docela slušně pobavit. 4/10. ()

Reklama

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

Martin Lawrence je zrejme najnevtipnejší komik súčasnosti, napriek tomu mnohým divákom stačí ak sa navlečie do kostýmu tučnej babičky a váľajú sa od smiechu po zemi v kaluži moču. Na mňa táto rádobykomédia rozhodne žiadne inkontinečné účinky nemala. To pretože to bolo hovadsky nevtipné ( tučná mama čumí ženám na kozy, tučná mama sa pitvorí - sakra to je tak stráááášne neskutočne vtipné až si usieram!!! ) a bolo tam príliš veľa "múdrych" rád tučnej mamy ktoré z nej prúdom striekajú pri každom kroku aby to celé malo aj morálne výchovný efekt. Nech sa svojou múdrosťou udusí, poserie a skape! ()

Hovado odpad!

všechny recenze uživatele

No teda jako oproti jedničce naprostá kravina.Čekal jsem něco odlehčeného a hlavně víckrát Velkou mámu,ale kde nic tu nic.Film je skoro až akční thriller a vůbec v sobhě nemá tu odlehčenost.Ani žádné dobré gagy nic.Snad jediná scéna u které se mi aspon kousek rtu pohnul či zasmál byl běh alá Pobřežní hlídka jinak tenhle film je opravdu odpad! ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Po výměně režiséra se mi zdá, že je dvojka dokonce malinko zábavnější než jednička. Rozhodně je ale akčnější a má větší spád. Hlavní zápletka ale není příliš originální a byla již mnohokrát použita - program, který odhalí tajné databáze nebo citlivé údaje nějaké bezpečnostní organizace. Celkově ale film nepřináší nic extra nového. Snad jen to, že jde tak trochu i o hlídání dětí a organizování jejich programu. Ve skrze jde ale o totéž. Ona je otázka, zda při tak specifické masce mohou ještě filmaři přijít s něčím novým. A světe div se...oni si to mysleli a tak o pět let později šli do bábiny do třetice. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (5)

  • Pes Pancho se ve skutečnosti jmenuje Danny. (Terva)
  • Chloë Grace Moretz, která si zde zahrála malou holčičku jménem Carrie, ztvárnila později dívku se stejným jménem v hororu Carrie (2013). (LuCaSh)
  • Natáčení probíhalo v amerických státech Kalifornie a Louisiana. (Terva)

Související novinky

Sousedský vánoční spor

Sousedský vánoční spor

11.04.2006

Spousty diváků určitě nezapomenou na památnou scénu z filmu Vánoční prázdniny, v níž snaživý tatínek Clark Griswold, v podání komika Chevyho Chase, vyzdobil rodinný dům tisíci žárovek, jen aby si… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno