Reklama

Reklama

Kino no tabi: the Beautiful World - life goes on

  • angličtina Kino's Journey: Life Goes On

Obsahy(1)

Tento krátký film, jenž je prequelem seriálu Kino no Tabi, popisuje výcvik Kino jejím mistrem a první výpravu. (yenn)

Recenze (8)

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

Nedlouho po tom, co Kino utekla ze své země na mluvící motorce Hermes, zabloudila v lese, kde ji našla "Shishou", její budoucí učitelka. V tomto prequelu vidíme, jak vypadal její trénink a život v lesní chatě. Ovšem Kino by chtěla zjistit víc o muži, který jí zachránil život, a tak se vydá hledat jeho zemi. ___ Ačkoliv se jedná o prequel, doporučuji ho vidět až po seriálu, spíš než na úvod slouží k doplnění informací o Kino, předtím než se vydala na cesty. ()

Hees 

všechny recenze uživatele

V podstate je toto prequel (to čo sa dialo predtým) k anime Kino no tabi: the Beautiful World. Tento diel je o tom ako Kino trénovala so svojou majsterkou Shishou (vtipné meno že? zistíte prečo je vtipné ak si pozriete tento diel (ak ste ho nevideli)). Táto epizóda má 29 minút a je uvádzaná na stránkach, ktoré sa zaoberajú anime ako film. Videl som všetky diely Kino no Tabi a musím uznať, že toto je diel, ktorý sa najviac vymyká a je v podstate špecifický. Špecifický je, že sa tam udeje niečo čo môže diváka vytrhnúť zo stoličky, či sa stane niečo totálne nečakané atď. Inak celé anime bolo pre mňa kľudné, pokojné aj v tých najvypätejších situáciách. Tu musím uznať, že tento diel je trocha iný štýl (ale len trocha) oproti ostatným. Som rád, že taký diel je, aj keď by som si pozrel viac z tréningu Kino. ()

Reklama

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

V tomto díle se konečně dozvíme, proč se Kino vydala na Tabi. To je jistě pěkné, zážitek ze seriálu to však nijak neumocní, protože důvod Kinina cestování je nepodstatný. Překvapivě realistické pojetí bez podivných Kocourkovů rozesetých mezi silnicemi si na druhou stranu zachovalo atmosféru, díky které se seriál tak příjemně sledoval. Slabší ****. ()

Nin 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli tady náhodou někdo omylem nehodnotí původní anime. Tenhle filmeček, jak už tady mnozí řekli, je jen o něco delším dílem seriálu. A kdyby doopravdy byl, tak by se pro mě jednalo určitě o díl nejslabší. (6/10) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama