Reklama

Reklama

Aoi kuruma

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Příběh zachycující život mladíka Richia (Arata Iura), hudebního nadšence a DJ v jednom, nesoucího si ovšem ve svém nitru trauma z dětství. Krom jeho přítelkyně tu hraje důležitou roli i její mladší sestra Konomi (Aoi Miyazaki), se kterou začne potají rozvíjet osobní vztah. Jenže trauma na duši Richia je hlubší než se na první pohled může zdát... (Tyckin)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Ne, to není film pro každého. Zase jsem jednou koukla na umělečtější film a líbil se mi. Ani ne tak díky hereckým výkonům, ale díky hudbě (ta prostě dělala hodně, bez ní by pro mě byl film poloviční) a počasí. Je to možná zvláštní, ale strašně se mi líbilo počasí ve filmu. Bylo chladněji – a to je vše. Jako by to popisovalo celý snímek. Klasický vyprázdněný plný japonský film. Titulky. ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Zajímavý pomalý příběh zachycující život mladíka Richio, hudebního nadšence a DJ v jednom, nesoucího si ovšem ve svém nitru trauma z dětství. Krom jeho přílelkyně tu ale hraje důležitou roli i její mladší sestra Konomi (Miyazaki Aoi), se kterou začne rozvíjet potají osobní vztah. Jenže trauma na duši Richio je hlubší než se na první pohled může zdát... Celý snímek příjemně podbarvují pohodové písničky navozující tu správnou atmosféru, k tomuto poetickému dramatu se výborně hodí. Překvápkem pro mne bylo poměrně velké množství intimních scén, to nebývá u japonských filmů zvykem, zejména u Miyazaki Aoi se s tím člověk vážně moc nesetkává. K té zde nemám co dodat - kouzelná, roztomilá a půvabná jako vždy a asi i jediná, kdo do filmu vnese trochu milosti, pohody a úsměvu. ()

Reklama

Reklama

Reklama