Reklama

Reklama

Mrtvoly přicházejí

  • USA Cadaver Christmas, A

Obsahy(1)

Stalo se to oné noci před Vánocemi, v jedné laboratoři. Nic živého nevydalo ani hlásku, narozdíl od mrtvých těl! Vánoční experiment profesora biologie skončil katastrofálně a svinčík v laboratoři, který po něm zbyl, musí vyčistit správce… Jenže ten rozhodně nemá v popisu práce vypořádávat se s oživlými mrtvolami! V nedalekém baru do sebe hodí pivo a vrací se zpět na univerzitu ve společnosti barmana, jednoho depresivního ožraly, drsného policajta a příliš ambiciózního studenta. Jsou Vánoce, oni nejsou ozbrojeni, v rychlosti sebrali jen pár svátečních dekorací. Podaří se jim najít profesora, zabít nemrtvé a zachránit svět? A stejně jako v každém vánočním zombie filmu se tahle parta hrdinů naučí něco o přátelství a duchu Vánoc… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Je mi jasný, že tenhle film by si objektivně zasloužil odpad. Jenže já nedokážu být objektivní a tak dám dvě hvězdy. Jednu za titulního herce, který byl skvělej a druhou za jeho názory, když se tam celou dobu rozčiloval nad všemi, kteří mu tvrdili, že ty zombie jsou zombie a on si pořád bránil pojem oživlé mrtvoly. Pokud na to budete nahlížet jako na film, který si natočila parta nadšenců, tak Vám to zase tak strašný nepříjde. Já se párkrát i upřímně zasmál. A o to tu jde přece. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl tak silně nezajímavý zombie horror. Nemůžu říct že je to špatně natočené, ale u je to tak silně nezajímavé a bylo mi jedno co se děje. Gore sice bylo a nebylo vyloženě špatné, jen levné. Herci se snažili ale bylo to prostě nudné. Humor byl trapný a nezasmál jsem se ani jednou. Podprůměrný zombie horor na který rychle zapomenu. ()

Reklama

Rapikk 

všechny recenze uživatele

Poměrně stravitelná zombárna. Nejvíce mě zaujal výběr zbraní - mop, záchodový zvon, lopata na sníh, sváteční ozdoby, školní lavice anebo třeba svázaný vánoční stromeček. Najde se tam poměrně dost vtipných momentů, ale lepší hodnocení udělit prostě nelze. No vlastně by se dalo říct, že tři hvězdy jsou ve skutečnosti pro tak nízkorozpočtový snímek obrovskou výhrou. Jo, a nezapomeňte! Až přijde zombie apokalypsa, vezměte si s sebou značnou zásobu chlastu. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Na Štedrý večer nabehne do baru zakrvavený chlapík s nepravdepodobnou historkou o mŕtvolách, ktoré ožili vo vedeckom krídle miestnej univerzity. Preskúmať to s ním sa vydajú ďalší zvedaví občania; ako barman, opilec či sekuriťák, ktorí onedlho zisťujú, že na tej historke asi niečo bude. Je to síce iba ďalší nízkorozpočtový pokus, ktorý stroskotáva hlavne na otrasných nehercoch, no našťastie to nebola až taká nuda, ako býva v poslednej dobe zvykom. Navyše sa objavilo dosť čierneho humoru, gore nebolo detsky odfláknuté a niečo viac sa dokonca vykúzlilo aj z toho audiovizuálu. Takže hoci to nebolo nič extra, dalo sa to pozerať a postupom času som si zvykol aj na tie hlúpe postavy. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Tie " grind/weird/ground " škrabance neboli potrebné,aj jak to bolo vtipné. Vykrádačka ako z knižnice, no tie dialógy boli Ok ! Filmy natočené s otvoreným srdcom, nasadením všetkých členov štábu a so snahou, urobiť si prdel z divákov, to beriem ! Viac, ako som čakala a tento x Mi nevadí ani ten obludný odtieň červene. Proste oživený výplach a to je na tom tak sexy. Spomeň film ktorý hoši nevykradli. Spokojná. Joe potrebuje donora! ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama