Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John Eastland sa s plameňometom vracia do New Yorku, aby zlikvidoval drogového magnáta a jeho gang. (kekesko)

Recenze (7)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Skoro stejný jako prvni díl. Typek jezdi po městě popelařema a rasi gangy plamenometem. Bavilo me to, ale jednička byla lepší. Přiměřená akce. ()

Reklama

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Už ne tak dobré, ale pořád super zábavné pokračování mstitelského hitu. Exterminátor je v žánru revenge filmů 80. let vcelku podařený kousek, který ovšem doplatil na masivní přetáčky. Díky tomu se zřejmě nejen zkrátila stopáž na lehce koukatelných 80 minut, ale i narušila kontinuita a některé scény na sebe trochu hůř navazují. Na druhou stranu akce je dostatek, Ginty je pořád sympaťák a jeho plamenomet se za celý film nezastaví. Bodycount je navíc pořád vysoký a akční finále je slušný masakr. Bohužel se ke konci hlavní hrdina promění z průměrnýho amíka v McGyvera, který vlastními silami přestaví popelářské auto v obrněný transportér, což příběhu trochu ubírá na autenticitě. Celkově ale není na co moc si stěžovat. Je to krátké, nebezpečně zábavné a odsýpá to. Koneckonců plakát chlápka s plamenometem i oba díly Exterminátora už dneska patří k legendám. 70% ()

hladass

všechny recenze uživatele

Uvedený obsah patří k jinému Exterminátorovi 2 (Class of 1999 II: The Substitute) z roku 1994... Tenhle kousek je pokračováním Exterminátora z roku 1980... ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama