Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kevin, Steve a Katie tvoří nerozlučné teenagerské trio, které se často a s oblibou setkává ve školní laboratoři. Jednoho dne mladí výzkumníci objeví mezi pokusnými baňkami mrtvolu! Dřív, než se stačí ze svého nečekaného nálezu vzpamatovat, nehybné tělo zmizí. Najednou se však objeví v místní nemocnici, kde zjistí, že se nejedná o obyčejnou mrtvolu - je to C.H.U.D! Co se pod tímto označením skrývá? Napůl mrtvý, rozkládající se humanoid - výsledek experimentu vojenských šílenců. A tito domnělí mrtví náhle ožívají a zaplaví celé město... (Intersonic)

(více)

Recenze (59)

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Rozhodně daleko stravitelnější záležitost než jednička, i přestože s jedničkou má společný pouze jen název. Po hororové stránce stejná bída, ale tady se člověk aspoň zasměje. Humor v tomto snímku není vůbec špatný a hlavně díky němu se stává daleko působivější. Nižší hodnocení než u jedničky nechápu a spíše doporučuji dvojku, protože ta má aspoň nějaký smysl.. 4/10 = 45% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

„Vy tady někde bydlíte? Jste heterosexuál? Máte práci?“ Opravdu skvělý způsob, jak balit chlapa. Tohle bych chtěl hrozně vidět v roce 1992 v letním kině s kamarády a spolužáky. Chcali bychom smíchy a cestou domů napodobovali Badovu chůzi a pohyby. Jedinou závažnější chybou je, že oproti jedničce s poměrně originálním nápadem s níž to nemá nic společného, je tohle jen komediálnější odvar The Return of the Living Dead. Prostě zábavná osmdesátková zombie komedie. Z horrorového hlediska hodně slabé, jako komedie to šlape mnohem více. Při cameu Roberta Englunda jsem se fakt válel smíchy a zjištění, že tu hraje kuní ksicht Larry Linville je taky úsměvné. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pohodová, béčková, americká, horrorová komédia. Simply stupid zombie comedy. Vzhľadom na moju záľubu vo filmových horroroch a v rámci mojej hodnotovej stupnice, by som tomuto snímku mohol s kľudným svedomím prideliť tri hviezdičky. Celkom som sa pri tom bavil. Ale tri nedám! Jednu hviezdu strhávam za ukrutný ojeb, čo na mňa skúsili autori tohto filmového pokračovania. Prečo sa to volá "C.H.U.D. II", keď to s predchádzajúcim dielom nemá abslutne nič spoločné?! Bullshit! ** ()

Ondrew odpad!

všechny recenze uživatele

Strasna hovadina. Aj prvy diel bol podla mna priemer, lenze toto v prvom rade nemali nazvat pokracovanim. V podstate ide o uplne iny druh filmu, ktory vsak radsej nikdy nemal vzniknut. Nezasmial som sa ani raz. Naopak, dvakrat som pri pozerani zaspal, co sa mi stava vazne malokedy, takze tento odpad sa mi podarilo dopozerat az na treti pokus. Je to proste des bjes. 0%. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Film má ako jednotka celkom dobrý námet. Ale do takéhoto námetu zvoliť dej bez gore efektov je fakt trúfalé. Celý film teda stojí na trápnom humore. Priznávam, že občas som sa zasmial. Príbeh je klasický americký, niečo ako zombie, ale zombiekov treba mraziť nie strieľať do hlavy. Strata času tento film... ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama