Reklama

Reklama

Poklad pirátů

  • Česko Ostrov pokladů (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalý tajný agent najde mapu s pokladem a rozhodne se, že si pro kořist dojde. Ale není sám... (Filmbox)

Recenze (24)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Sam Firstenberg bol kedysi šikovný komerčný rejža akčných filmov ( AMERICKÝ NINJA ). Hulk bol občas dobrým pobavením vo svojich filmoch ( PESTÚNKA ). Grace Jones mala v 80. rokoch charizmu, ktorú aj zúžitkovala ( CONAN NIČITEĽ ). Robert Vaughn bol vlastne už legendou ( SEDEM STATOČNÝCH ). A tieto osobnosti namiešané v banánovom splite, ktorý stál niekde niekoľko dní. Ani akcia ( Firstenberg ), ani pobavenie ( Hulk ), ani charizma ( Jones ) a ani nejaké to nostalgické pomrkávanie ( Vaughn ). Jedna stár za to, že je to celkom neškodná blbina na nedeľné popoludnie. ()

knoxwile100 odpad!

všechny recenze uživatele

Já ani nechápu, proč jsem se na to díval a už vůbec nechápu, proč jsem se na to díval do konce. Jsem na ČSFD nový a nevím, jak moc sprostý můžu být. V rámci dobrého vychování bych jen tento „film" přirovnal k hromadě sraček. To ale bohužel udělat nemůžu, protože kdyby se hromada sraček na ten film podívala a uviděla by v komentáři mé přirovnání k hromadě sraček, tak by se ještě urazila. A kdybych narazil na petici proti zveřejňování Hulka Hogana na televizních obrazovkách, tak s tím papírem obejdu celou naši vesničku. Odpad. ()

Reklama

Torgal 

všechny recenze uživatele

Wow, tak toto bolo niečo. Definoval by som to ako "akčný film pre šestročných" (pôvodne som vek cieľového diváka mal na osmičke, no infantilita a neskutočne prepálené herecké kreácie ho ešte znížili). Neskutočne naivné, ale svojim spôsobom vo svojej primitívnosti roztomilé. To, aká je ten film hrozná debilita, si podľa mňa veľmi dobre uvedomovali aj jeho tvorcovia, ale povedali si: "Srať nato, nech je sranda". A ja som sa fakt bavil, je to lepšia zábava ako väčšina komédii a paródii. Otázka je, ako to hodnotiť - všetky merateľné veličiny sú na nule, no toto sa nedá hodnotiť podľa tradičného metra. Srať na to, dávam tri hviezdy, nech je sranda. *nehodnotiteľné klasickou bodovacou stupnicou* ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

A Hulk Hogan a jeho vrásky opět útočí, docela by mě zajímalo jakej je tenhle chlápek ve skutečnosti, jestli je to sympaťák nebo badass motherfucker. Protože ve filmech co hraje, tak pokaždé hraje nějakého hňupa. Ani tady tomu není nijak jinak. Ale jakto že já se zase bavil? Film je naprosto stupidní, levný a prostě špatný. Ale já nato koukal v neděli...... A navíc ráno..... Takže jsem byl spokojen. I když třeba Grace Jonesová byla naprosto famózně špatná a jemi děsně nesympatická. ()

VSVB 

všechny recenze uživatele

Spousta lidí říká, že Hulk Hogan neumí hrát. Já si myslím, že hrát umí, jen dostával špatné filmové nabídky - což je škoda. Původně jsem filmu chtěl dát dvě hvězdičky, ale řeknu pár důvodů, proč jsem tak neučinil. Za prvé - pár nesmyslných bojových scén (možná všechny), za druhé - hrozně odbitý film (např. scéna s Hulkem a papouškem po tom, co jim vybuchne dům), za třetí - příšerné hraní Roberta Vaughna a Grace Jonesové. 1 hvězda. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama