Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Luke se toulá po amerických silnicích ve svém starém džípu s přívěsem, ve kterém s sebou vozí svého milovaného koně. Při svých toulkách má spoustu problémů nejen s policisty, kteří v hrdinovi vidí potenciální problémy své poklidné služby, ale také dva nesympatičtí řidiči kamionu, kterým neustále kříží cestu. Luke si však dokáže poradit v každé situaci. Jednoho dne se ujme čtrnáctiletého Matta, jehož otce dostal do vězení bohatý podnikatel Lawson, aby se mohl zmocnit jeho pozemku. Luke se rozhodne pomoci Mattovu otci i dalším starousedlíkům, které se Lawson pokouší vyštvat z jejich pozemků. Navíc Luke zjistí, že má s Lawsonem nevyřízené účty ještě z dřívějších dob. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (45)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Proč čtyři hvězdičky? Dobrá otázka. Není to přece zas taková pecka. Celkem obyčejný příběh staršího chlapíka a mladého kluka, kteří putujou z místa X do místa Z. Nic zvláštního. Jenže přínos pro mou osobu byl mnohem větší. DOBRODRUHA jsem viděl už hodně dávno. Ale opravdu HODNĚ dávno. Popravdě řečeno je divné, že si to vůbec pamatuju. Na věci z přelomu druhé a třetí třídy si člověk opravdu nevzpomene každý den :-). Takže pro ten návrat do dětských let a pro zábavné scénky ve kterých je Terence Hill machr. ()

Kubaso 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že tenhle film je lepší, než jsem si ho pamatoval. Terence Hill tu už sice viditelně stárne, ale díky pohodové atmosféře a mnoha povedeným vtipům to vůbec nevadí. Jenom ta zápletka kolem Lawsona (co tu hergot dělá Robert Vaughn?) je poněkud vycucaná z prstu. Každopádně jde o hodně příjemnou a nenáročnou oddechovku, ke které se vždycky rád vrátím. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Terence Hill a Bud Spencer sa trapili uz v 80. rokoch, kedy sa ich komedie stali opozeranymi a v roli komikov mali obaja ostat. Ono objektivne Jdi na to ani Superpolicajti z Miami nikdy neboli majstrstykmi svetovej kinematografie /napliaskal som tomu subjektivnych vyse 90 %/. A nic na tom nemal zmenit ani film Renegade z roku 1987. Prva chyba bola, ze pan Hill je bez Spencera, to proste nejde. Druha chyba je v tom, ze Hill je len priemerny herec, a nikdy nedokazal utiahnut sam svojim hereckym umenim cely film. To sa na filme plne podpisuje. Lacne drsne akoby hlasky, podpriemerna az hrozna rezia, a ziadne herecke vykony. Plus nuda, kopa nudy. 10 % ()

Numerobis 

všechny recenze uživatele

Krásná pohádka...jeden z důvodů, proč film, kterému dám 5*, nemusí být nutně inteligentní. A něžné vybrnkávání melodie na elektrickou kytaru (kdo ví, o co jde, sdělte mi jméno té písně) ve mě vyvolávalo pocit, který nelze slovy popsat. Jeden by zapomněl, že venku zrovna leželo třicet centimetrů sněhu. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Z filmů, v kterých hrál pouze jeden z legendární dvojice Hill-Spencer, je tenhle zřejmě nejlepší. Hill hraje stárnoucího "kovboje", který se s džípem a koněm poflakuje po místech, kde kdysi býval divoký Západ a živí se drobnými podvody, v kterých hraje jeho kůň hlavní roli. Napůl (no, spíš víc než napůl) z donucení se ujímá výchovy nesnesitelného teenagera, jehož otec a jeho kamarád z války sedí neprávem ve vězení. Toho spratka si zahrál Terencův adoptivní syn Ross, který už o pár let později zemřel v necelých 17 letech při autonehodě. Příběh sám o sobě je jednoduchý a plynulý, soundtrack je výborný, vtipný je i running joke (tentokrát opravdu doslova) s řidiči kamionu. Nevelkou roli hlavního záporáka si střihnul Robert Vaughn. Exteriéry v Arizoně působí taky příjemně. Ode mě má film minimálně 80 %, z důvodů nostalgie tam hodím plný počet. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama