Reklama

Reklama

About Love

  • Tchaj-wan Guan yu ai
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Tři příběhy o lásce a překonání jazykové bariéry, které se odehrávají ve třech různých městech - Tokio, Tchaj-pej a Šanghaj. V prvním příběhu vystupuje Yao, který přicestoval do Japonska z Taiwanu. Volný čas tráví projížďkami po Tokiu na kole. Náhodně potká malířku Michiko a zamiluje se do ní. Druhý příběh vypráví o Tecchanovi - japonském studentu v Tchaj-peji, který pomůže kamarádce A-Su s montáží poličky. V posledním třetím příběhu přilétá Shuhei z Japonska do Šanghaje. Yun, která žije v malé samoobsluze s matkou a u nichž je cizinec ubytován, se ihned do Schuei zamiuluje. (-Rastaman-)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (45)

wege 

všechny recenze uživatele

Kouzelná, nudná, roztomilá. Tak nějak se dají ty jednotlivé povídky vystihnout. Kdyby se ta první rozáthla a udělal by se z ní samostatný film, možná by si to zasloužilo i vyšší hodnocení. Možná by to ale také delší rozsah úplně pokazil. Kdo ví. Druhá povídka je fakt děs, taková zbytečně natahované, fakt si přejete ať už skončí. Poslední má moc pěknou pointu, to je na ní asi to nejlepší. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se mě bohužel moc nedotklo. Nedokázala jsem se vůbec vžít do jednotlivých postav. Hlavně proto jsem se docela nudila. První příběh má sice nápad a je mírně nadprůměrný, ale stejně mi nepomotal hlavu tak, jako to dokáže spousta asijských filmů. Ten prostřední je zase nevyrovnaný a místy mi lezl pořádně na nervy. Poslední je až nehezky křehký a melancholický. Jako celek 2,5*. Čekala jsem víc. ()

Reklama

Oiolaire 

všechny recenze uživatele

Kompozici povídek podezírám ze silné účelovosti, po brilantním začátku (Tokio) přichází hodně rozvleklá a nezáživná Taipei, která předává v cílové rovince štafetu naprosto okouzlujícímu vyvrcholení v podobě Šanghaje, jež u mě překlopila pomyslný jazýček vah na plné hodnocení. Velké nadšení, tleskám :) ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Nadhera. Po vsetkych tych romantickych bijakoch, ktore zo mna dokazu vydojit viac slz, ako z kravy mlieka, sa mi dostalo nieco rovnako pekne, avsak omnoho komornejsie. Ziadne osudove lasky na cely zivot, ale letme spojenia spriaznenych dusi, tri pribehy, v ktorych laska nekrici, ale len sepoce, skriva sa v obrazkoch, vo svetlach tunelu, ci slovniku cudzich slov...Te quiero . (9/10) ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Tři různá místa, tři různé příběhy o lásce avšak všechny mají něco společné. Všechny jsou o dvou lidech, kteří i když mluví jinou řečí dokážou si k sobě najít cestu. Láska je v příbězích podávána velice minimalistickým dojmem a pravé vyznání lásky se objeví až v posledním příběhu, přesto je však ze všech příběhů láska cítit. Rozhodně se jedná o romanci, kterou nám hollywoodská produkce nenabídne ale narozdíl od korejských romantických filmů, které jsem měl tu čest vidět mě tento snímek tolik neučaroval a převážně první dva příběhy se dost táhly a výborný třetí už to nezachránil. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Shanghaji, Taipei a Tokiu. (Cheeker)

Reklama

Reklama