Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 2

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (344)

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Klasický příklad filmu, kdy je forma důležitější než obsah, nejde tady o žádné moudrosti, hledání pravdy a podobný hovadiny, scénář slouží jenom k tomu, aby si postavy mohli dát co nejvíc do čuně. Konečně Eric Roberts, po dlouhé době hraje v něčem, co lze označit jako film, jen škoda, že je ho tam tak málo, hlavní buchty jsou dobře vybraný, nevypadají zle, sice mám rád prsatější baby, ale co naplat, přece jenom by jim to překáželo, i když taková Halina Pawlowská coby jedna z hrdinek, by taky měla co do sebe. Fakt paráda. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $21miliónovTržby USA $480,813Tržby Celosvetovo $7,500,497Tržby za predaj DVD v USA $1,370,874 //počet predaných kusov 68,578║ ani trochu som sa nečudoval keď to takto fatálne prepadlo! _Nemalo tú správnu ľahkosť aby to mohlo byť aspoň zábavné, strašne ma táto akože akčná skrumáž otravovala, horko ťažko s pretrpením som to dopozeral ale radšej si pozriem druhý krát Charlieho anjelov ako tento počin. /15%/ ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Stylová brainwash zábava, která videoherního ducha vyždímala do posledního bajtu a nechala se přetavit v nekompromisní akční nářez, který dává vzpomenout na časy Mortal Kombatu, jenž svého času lahodil oku žánrově zatížených fandů. Spoře oděné slečny bojují v impozantním tempu v mistrovsky nasnímaném, sestříhaném a hudebně podbarveném fetiši, u kterého bude pět ze čtyř erotomanů slintat blahem. Vysoce umělecký zážitek a povinná záležitost pro všechny, kteří vyrůstali z joystickem v ruce, a když jim ho rodiče sebrali, šli si listovat Esquirem. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý akčný film. Má pomerne dobrý príbeh o trojici rozdielnych žien, japonskej princeznej, zlodejke a wrestlerke, ktoré dostanú pozvanie na veľkolepý turnaj najlepších bojovníkov sveta, ale jeho usporiadateľ má aj svoje vlastné plány. So spracovaním som spokojný, je presne také, aké aj má tento typ filmu mať, tvorcovia si boli vedomí, že točia len čistokrvnú zábavu, ktorá ani ničím iným byť nechce a tak je to prakticky neustála akcia s dobre vyplnenými medzerami, ktorá sa neberie ani chvíľu vážne. Síce ku koncu už začne strácať dych, ale aspoň to nie je zbytočne predlžované. Akcie je tu plno a je aj celkom dobrá. Ale samozrejme v rámci svojej kategórie, toto nie je žiadny seriózny bojový film s profesionálmi, ale zábavná bojovka s modelkami a tak sa často používajú laná a strihy, ale nie až tak moc ako v iných podobných filmoch s amatérkami a navyše je tu aj slušná choreografia a príjemné lokácie, takže sa na ne dobre pozerá. Najviac sa mi páči prechod japonského bojovníka poschodiami cez mnohých protivníkov. Herecké obsadenie je na tom dobre, príjemné ženské postavy Devon Aoki, Holly Valance, Jamie Pressley a Sarah Carter a ako hlavný záporák Eric Roberts. Réžia je dosť dobrá, Corey Cuen je už klasik a aj technická stránka je bez väčších problémov. Na tento film je dôležité pozerať sa tak, ako aj bolo myslené, je to len obyčajná zábava s peknými herečkami, ktorej nechýba svižnosť a v rámci podobne ladených filmov patrí medzi to najlepšie. 70% ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Jsou dobré filmy. Jsou i špatné filmy. Jsou zábavná béčka. Dokonce jsou i filmy tak špatné až jsou dobré. Pak existují výtvory jimž ani koňská dávka nadsázky nemá sebemenší šanci pomoci. No a pak je tu DOA: Na život a na smrt. Krásné holky, neskutečně nadsazená akce, krásné kočky, nejhorší možný střih, nádherné děvy, směšné dialogy, a tak dále stále dokola. Myslím, že obrázek již máte. Dead or Alive je prostě snímek mimo věškeré běžné kategorie. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení probíhalo v Bangkoku, Guilinu, Hengdianu a Honk Kongu, a to od od 4. května do 19. července 2005. (Terva)
  • Film měl být první částí trilogie, leč po neúspěchu bylo další natáčení zastaveno. (Terva)

Reklama

Reklama