Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 2

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (344)

berg.12 

všechny recenze uživatele

Než začnete tohle dílko kritizovat, zkuste mrknout alespoň na pár videí z této hry. Do "Mortal Kombatu" tomu opravdu něco chybí, ale tohle je trochu o něčem jiném a charakter a hlavně podstatu té hry se podle mě docela vystihnout podařilo ;) ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

špatná vykrádačka filmů na motivy plošinovek a klanu létajících dýk nemohla prostě skončit dobře... úsměvný začátek mě celkem mile překvapil, ale nadšení brzy opadlo... navíc vznášející se a všude-kolem-sebe-kopající slečinky, otřepaný "příběh" a de facto parodie na sama sebe znemožňují lepší konečné hodnocení než 40%. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

"You wanna play, little girl?" Jsem u vytržení. DOA alias MORTAL KOMBAT pro nové tisíciletí alias 30ti milionový wire-fu babes výplach v produkci Paula W.S. Andersona a v režii Corey Yuena (RED FORCE 2, LEGEND, oba KURÝŘI) je s přehledem nejakčnějším filmem roku, ne-li desetiletí. Už si ani nepamatuju akčňák, u kterého bych nespočítal akční scény na prstech jedné ruky, zatímco tady aby si nato člověk vzal nejnovější japonskou kalkulačku, takže jestli měl scénář deset stran, tak je to moc. Bohužel při takové frekvenci poněkud zaniká finále a bitky jsou - jak je posledních pár let nepěkným zvykem - hodně dokurvené zběsilým střihem, naštěstí z nich i tak zbyde dost, aby se divák zatížený na wire-fu a zpomalovačky dehydratoval slintáním k smrti. Nemluvě o těch úžasnejch kočkách. I love Kasumi, ninja princess! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $21miliónovTržby USA $480,813Tržby Celosvetovo $7,500,497Tržby za predaj DVD v USA $1,370,874 //počet predaných kusov 68,578║ ani trochu som sa nečudoval keď to takto fatálne prepadlo! _Nemalo tú správnu ľahkosť aby to mohlo byť aspoň zábavné, strašne ma táto akože akčná skrumáž otravovala, horko ťažko s pretrpením som to dopozeral ale radšej si pozriem druhý krát Charlieho anjelov ako tento počin. /15%/ ()

tombac 

všechny recenze uživatele

DOA je film přiblblý, sexistický, choreograficky pochybný a s korunou v podobě okatě počítačových triků. Přesto mě filmová předělávka konzolové mlátičky od Tecma bavila úplně stejně jako Andersonův Mortal Kombat. Už herní předloha klade silný důraz na spoře oděné bojovnice, což se filmové adaptaci povedlo přenést na obrázovku vskutku parádně. K šípku s hereckými výkony, když dámy efektně kroutí zadky, vystřelují ztepilé nožky a jinak všemožně ukazují dokonalá těla! A nevadí, že před filmem absolvovaly na tatami maximálně rychlokurs a tělesné schránky evidentně trápily především v posilovně. Radost na ně pohledět! Asijský patriotismus šel u mě na hodinu do háje a místo princezny jsem hltal výstupy tria šmrncovních blondýn, především mé favoritky Heleny. Sodoma Gomora!?? Ale houby, to je DOA! ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Několik záběrů, včetně hlasu, je použito přímo ze hry. (TomikZlesa)
  • Holly Valance prohlásila, že během natáčení bylo zničeno na čtyřicet kusů bikin. (Terva)
  • Milo Ventimiglia měl původně hrát postavu Weatherby, nelíbil se mu však vývoj jeho charakteru, proto roli odřekl. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama