Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 2

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (344)

Matty 

všechny recenze uživatele

Sledování podobné ptákoviny hodně ovlivňuje vaše aktuální nálada. Z objektivního hlediska to nebylo o moc horší než Charlieho andílci, přesto jsem zklamaný. K čemu ta vážnost, pane režisére? Proč jste si hned zkraje nepřiznal, že točíte nenáročnou krávovinku, která má do kin přitáhnout puberťáky přirostlé ke svým playstationům? Videoherní stylizace je maximální, kecací vata stupidní, nevtipná a zbytečná. Jenže bez ní by zůstalo jenom pár desítek minut bitek a to už si pak raději zahraji přímo tu mlátičku. Nemusím snad ani uvádět, že všechny akční scény vynikají maximální přehnaností čili umělostí čili absencí pořádného kopance do břicha nebo někam. Holky se jenom tak škádlí, jejich rány splňují pouze požadavky estetické, nikoliv praktické. Pořádné křupnutí kostí neuslyšíte. Nejsem žádný sadista, jenom jsem čekal, že hongkongský režisér dokáže natočit syrovější bitky. Jedna věc mi vadila ještě víc: Yuen nijak neskrývá, že hlavním (jediným?) lákadlem jeho počinu jsou pěkná děvčata v bikinách, čemuž se zcela podřizuje „šovinistická“ kamera. Možná, že chlapci mladší dvanácti let budou viděným spokojeni a o něco starší dívky se mohou přiučit originálnímu způsobu oblékání podprsenky. To je asi tak všechno. 50% Zajímavé komentáře: 2-Xtreme , Brandon ()

castor 

všechny recenze uživatele

Svižná, leč bizarní kravinka s jednotvárnou akcí bez kapky krve.. A to od tvůrce Van Dammeovské klasiky Karate Tiger 1: Neustupuj, nevzdávej se nebo nedávných Kurýrů. Celé je to ještě pestřejší a uhlazenější než Charlieho andílci, aneb kterak kamera detailně sjíždí ženské křivky, nicméně kolena to nikomu nerozklepe!! Scénář nadobro zničí víc mozkových buněk než dobře ubalený joint, skutečně to celé vypadá, jakoby si dva osmiletí školáci hráli na písku a sesmolili jakýs takýs příběh o bojovém turnaji, kam se zvou jen ti nejlepší (tedy nejlépe vypadající). Takže mraky vnadných slečen, choreografie odkoukaná od šikovnějších kolegů, válení v písku a vyumělkované turnajové mlátičky, které snad nikdy nevystoupí ze své naivní stylizace. Nebrat pranic vážně, nicméně i bez Bolo Yeunga to na *** vystačí!! ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

můj bráška zřejmě nechápe,sebe parodii,luxusní nadsázku,skvělé akční scény,nadherný holky....dvě bojující holky v dešti(to je sen každýho,kdo ví na co,ho má)luxusní prdel,plná srandy,koček a záměrně blbě hrajích herců,super oddych,škoda že roli robertse nehraje big mac steven,to by bylo teprva žrádlo:-)jaime preslley je k sežrání,robin shou(liu kang z moratal kombatu....pro blbé...opravdu skvělý fighter....v malé roli kapitáná pirátů potěší,stejně tak steve howey ze seriálu reba.víc minut,víc bojů,víc vysvětlení a sme na pětí,takhle krásné čtyři.skvělá sebe parodující řežba,takový tekken ve filmu!...už aby byl:-) ()

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Veskrze povedený bang-bang interview (čti: rvačky) jsou vyšisovaný skutečností, že není o co bojovat, neboť příběh je skrz naskrz prolezlý červotočem - především za ten závěr by pan scénárista potřeboval kopnout do zadku, až by poposkočil. Notabene je každá z postav (tygřic) ověšená pochybnou aspirací, která vyplouvá v konverzačních momentkách. Tož o půl hvězdu spořejší oproti Mortal Kombatu, zaokrouhleno nahoru za spořejší ošacení bojovnic. ()

666teen

všechny recenze uživatele

Charlie´s Combat nebo Mortal Angels? Nevím, věru si netroufám tohle dílo hodnotit. Střízlivým okem to vypadá na spodní patro kontejneru se zbytky po kyretáži. Svrab a utrpení. Ovšem dokážu si představit situaci kolem druhé hodiny ranní, kdy se změněným stavem vědomí po požití ušlechtilých travin, budu u tohoto výplodu juchat blahem. Pokud najdu přehrávač. No, doufám, že ne. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Holly Valance prohlásila, že během natáčení bylo zničeno na čtyřicet kusů bikin. (Terva)
  • Milo Ventimiglia měl původně hrát postavu Weatherby, nelíbil se mu však vývoj jeho charakteru, proto roli odřekl. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama