Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 2

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (344)

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Ve filmovém světě jsou dva druhy sraček. Ambiciózní sračky, a ty ostatní jako Charlieho andílci či DOA, které si na nic nehrají, a proto jsem při jejich hodnocení mnohem vlídnější, protože jestli něco opravdu nesnáším, pak je to neupřímnost. Speciální kategorii pak tvoří ještě filmy Uweho Bolla. O co jde v DOA? O kuřátka Tiny, kůzlátka Christie, štěňátka Kasumi, a nesmíme zapomínat dvojčátka slečny Heleny. Je jasné, že propojit tuhle hříšnou zoo, těchhle osm divů světa nějakým duchaplným příběhem by byla fuška, a tak oceňuju, že se autoři o nic takového nesnažili. Příběh je prostý a přímočarý jako výzva prostitutky k orálnímu sexu. Teda, když tak po sobě ten komentář čtu, říkám si, že je plný vulgarit, což se mi nepodobá.. DOA si ale asi takový komentář žádá, a já vám narovinu říkám, že dostanete přesně to, co píšu. Nic víc, nic míň. ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Co říct, Mortal Kombat je kult, na kterém jsem vyrůstal a Andersonův film znám skoro nazpaměť. Jak ale natočit něco podobného v dnešní době? Přesně jako DOA!!! Takhle nějak má vypadat perfektně natočená bojovka. Arkádové mlátičky nikdy nebazírovaly na silném příběhu a DOA tak staví především na stylizaci. Přece jen původní hra je trochu o něčem jiném než MK a nebyl tedy důvod proč to nepojat jako "ostrovní bikini párty." Herecké obsazení je opravdu perfektní. Eric Roberts jako hlavní záporák snad dostal svou životní roli a dívčí hrdinky v čele s nádhernými Holly Vallance a Natassiou Malthe můžou ve filmu třeba cvrnkat kuličky a vy na to stejně budete čučet s čumákem přilepeným těsně k obrazovce. I když se film jmenuje "Na život a na smrt", neukápne během celé stopáže ani kapka krve a souboje tak probíhají spíše na body než na K.O. A přestože tak snad každé bitce chybí to správné vyvrcholení, opravdu precizní režije Coreye Yuena dělá z celého filmu neuvěřitelně efektní záležitost. Ukázkový koncert popkulturní zábavy. A dokonce se tam ukáže i Liu Kang!!!;) ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Hmm... adapatace bojovky kterou jsem vlastně nikdy pořádně nehrál... No dopadlo to rozhodně líp než např Teken, ale na život a na smrt od toho jako fakt nečekejte. Spíš si užijte pěkný sexy kopající kočice a nemyslete raději na to, že by tu možná mohlo být něco co by aspoň vzdáleně připomínalo jakýsi příběh. souboje zrovna dvakrát moc drsný nejsou, po stránce choreografie to docela ujde. Vlastně když se to tak vezme, tak je to vlastně takový bojový film pro děti. Nicméně mohlo to dopadnout i o dost hůř. Takhle se jedná o čistý průměr.50% ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejhloupějších scénářů na světě a kulisy které jsou snad stejně kýčovitě pastelové a papundeklové, jako v klasické pohádce Hrátky s čertem. Ale who gives a shit, když se tu v relativně snesitelném střihu a choreografii (= tak akorát na to, aby se daly sledovat jejich křivky) mlátí Devon Aoki a Sarah Carter v bikinách, že. Mortal Kombat je o řád lepší, toto je jen primitivní sexistický fetiš. Ps. sexistické fetiše jsou super. 6/10 ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto ultra masakralni vyplach mozku. Tohle prekonava Mortal Kombat ve vetsine veci, krome postav a zbrani. Tady se bohuzel rubou jen s pouzitim svyho tela, pripadne naka ta tyc nebo mec, ale ackoliv se masakrujou naprosto neuveritelnym zpusobem, neukapne tu ani kapicka krve a maximum je tu trochu potu nebo slina. A co se tyce samotnejch postav, hlavni hrdinky jsou fakt mega kundy, ale i kdyz kazda bitkari krapet odlisne, jsou si v podstate dost podobny a neni tu zadna hlavni hrdinka a spolu s faktem, ze je vam hned jasny, kdo se dostane do finale, tak clovek prakticky nikomu moc nefandi a jen si uziva bitky. Takle mega hustou choreografii jsem uz ale dlouho nevidel. Co se tyce pribehu, tak je to blbost, ktera jen spojuje jednotlivy souboje, ale clovek si toho ani nevsimne, protoze souboje tu jsou prakticky nepretrzite a spolu s prijemnou delkou 80 minut, sviznou hudbou a sem tam nejakym vtipkem film utece driv, nez se clovek vzpamatuje. Tohle neni ani tak film, ale spis jako by si clovek na 80 minut zaparil nejakou mlaticku. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Film je založen na populární bojové hře Dead or Alive. (TomikZlesa)
  • Několik záběrů, včetně hlasu, je použito přímo ze hry. (TomikZlesa)
  • Holly Valance prohlásila, že během natáčení bylo zničeno na čtyřicet kusů bikin. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno