Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 1

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (344)

Shadwell 

všechny recenze uživatele

Veskrze povedený bang-bang interview (čti: rvačky) jsou vyšisovaný skutečností, že není o co bojovat, neboť příběh je skrz naskrz prolezlý červotočem - především za ten závěr by pan scénárista potřeboval kopnout do zadku, až by poposkočil. Notabene je každá z postav (tygřic) ověšená pochybnou aspirací, která vyplouvá v konverzačních momentkách. Tož o půl hvězdu spořejší oproti Mortal Kombatu, zaokrouhleno nahoru za spořejší ošacení bojovnic. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Dôkaz, že Boh existuje a na svoje ovečky nezanevrel. Prakticky dokonalý film so všetkým čo má dokonalý film mať. Sexy krvichtivé holky, akčné súboje, úžasný vizuál, nadupaný soundtrack, hlášky, úžasné postavy ... a Eric Roberts! Najcool akčný herec všetkých čias! To najlepšie s 80s comicsovej atmosféry s tým najlepším z high tech 00s v najlepšom akčnom filme nového tisícročia. I love Christina! ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

můj bráška zřejmě nechápe,sebe parodii,luxusní nadsázku,skvělé akční scény,nadherný holky....dvě bojující holky v dešti(to je sen každýho,kdo ví na co,ho má)luxusní prdel,plná srandy,koček a záměrně blbě hrajích herců,super oddych,škoda že roli robertse nehraje big mac steven,to by bylo teprva žrádlo:-)jaime preslley je k sežrání,robin shou(liu kang z moratal kombatu....pro blbé...opravdu skvělý fighter....v malé roli kapitáná pirátů potěší,stejně tak steve howey ze seriálu reba.víc minut,víc bojů,víc vysvětlení a sme na pětí,takhle krásné čtyři.skvělá sebe parodující řežba,takový tekken ve filmu!...už aby byl:-) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Hmm... adapatace bojovky kterou jsem vlastně nikdy pořádně nehrál... No dopadlo to rozhodně líp než např Teken, ale na život a na smrt od toho jako fakt nečekejte. Spíš si užijte pěkný sexy kopající kočice a nemyslete raději na to, že by tu možná mohlo být něco co by aspoň vzdáleně připomínalo jakýsi příběh. souboje zrovna dvakrát moc drsný nejsou, po stránce choreografie to docela ujde. Vlastně když se to tak vezme, tak je to vlastně takový bojový film pro děti. Nicméně mohlo to dopadnout i o dost hůř. Takhle se jedná o čistý průměr.50% ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Naprosto nudná záležitost, nulový příběh, souboje jakžtakž, ale divně sestříhané, hlavní roli hrají kilometry pomocných lan a jiná bezpečnostní zařízení. Postavy směšné, plastické a úplně nereálné. Z bojovníků mě nezaujal nikdo, snad jen do očí bijící tupost Basse(Kevin Nash). Tohle se opravdu nepovedlo a tak si stále moc přeju, aby na scénu konečně dorazila arénovka Tekken, aby to Eddy Gordo trochu roztancoval a aby Marduk poslal jednou ranou Dead or Alive na věčnost... ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Milo Ventimiglia měl původně hrát postavu Weatherby, nelíbil se mu však vývoj jeho charakteru, proto roli odřekl. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama