Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 1

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (344)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto ultra masakralni vyplach mozku. Tohle prekonava Mortal Kombat ve vetsine veci, krome postav a zbrani. Tady se bohuzel rubou jen s pouzitim svyho tela, pripadne naka ta tyc nebo mec, ale ackoliv se masakrujou naprosto neuveritelnym zpusobem, neukapne tu ani kapicka krve a maximum je tu trochu potu nebo slina. A co se tyce samotnejch postav, hlavni hrdinky jsou fakt mega kundy, ale i kdyz kazda bitkari krapet odlisne, jsou si v podstate dost podobny a neni tu zadna hlavni hrdinka a spolu s faktem, ze je vam hned jasny, kdo se dostane do finale, tak clovek prakticky nikomu moc nefandi a jen si uziva bitky. Takle mega hustou choreografii jsem uz ale dlouho nevidel. Co se tyce pribehu, tak je to blbost, ktera jen spojuje jednotlivy souboje, ale clovek si toho ani nevsimne, protoze souboje tu jsou prakticky nepretrzite a spolu s prijemnou delkou 80 minut, sviznou hudbou a sem tam nejakym vtipkem film utece driv, nez se clovek vzpamatuje. Tohle neni ani tak film, ale spis jako by si clovek na 80 minut zaparil nejakou mlaticku. ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Ve filmovém světě jsou dva druhy sraček. Ambiciózní sračky, a ty ostatní jako Charlieho andílci či DOA, které si na nic nehrají, a proto jsem při jejich hodnocení mnohem vlídnější, protože jestli něco opravdu nesnáším, pak je to neupřímnost. Speciální kategorii pak tvoří ještě filmy Uweho Bolla. O co jde v DOA? O kuřátka Tiny, kůzlátka Christie, štěňátka Kasumi, a nesmíme zapomínat dvojčátka slečny Heleny. Je jasné, že propojit tuhle hříšnou zoo, těchhle osm divů světa nějakým duchaplným příběhem by byla fuška, a tak oceňuju, že se autoři o nic takového nesnažili. Příběh je prostý a přímočarý jako výzva prostitutky k orálnímu sexu. Teda, když tak po sobě ten komentář čtu, říkám si, že je plný vulgarit, což se mi nepodobá.. DOA si ale asi takový komentář žádá, a já vám narovinu říkám, že dostanete přesně to, co píšu. Nic víc, nic míň. ()

Reklama

sheen 

všechny recenze uživatele

Navybírejte krásné dívky (nejlépe umělé bárbíny xD), oblečte je do přiléhavých oblečků, naučte je rozdávat rány jako na běžícím páse a ještě to okořeňte songem od Paula Oakenfolda - Switch On, tohle se musí líbít:) Exibice dokonalých ženských křivek a jejich pohybů, takový novodobý ženský Mortal Kombat. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nehorázně střelená a zároveň zábavná záležitosti. Krásné holky se s chlapy i mezi sebou tlučou hlava nehlava, děj k tomu prakticky nepotřebují, do toho ještě trousí vtipy... Akční scény (které tvoří 90% filmu) jsou velice nápadité a originální, divákům jsou servírovány v krásném balení (moje nejoblíbenější je asi potyčka v bambusovém hájku), film odsýpá až do konce, který přijde po necelé hodině a půl, což je tak akorát. Kdyby byl DOA o pár minut delší, už by byl natahovaný. V rámci "béček" rozhodně nadprůměr. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Naprosto nudná záležitost, nulový příběh, souboje jakžtakž, ale divně sestříhané, hlavní roli hrají kilometry pomocných lan a jiná bezpečnostní zařízení. Postavy směšné, plastické a úplně nereálné. Z bojovníků mě nezaujal nikdo, snad jen do očí bijící tupost Basse(Kevin Nash). Tohle se opravdu nepovedlo a tak si stále moc přeju, aby na scénu konečně dorazila arénovka Tekken, aby to Eddy Gordo trochu roztancoval a aby Marduk poslal jednou ranou Dead or Alive na věčnost... ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Film měl být první částí trilogie, leč po neúspěchu bylo další natáčení zastaveno. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bangkoku, Guilinu, Hengdianu a Honk Kongu, a to od od 4. května do 19. července 2005. (Terva)

Reklama

Reklama