Reklama

Reklama

DOA: Na život a na smrt

  • Česko Na život a na smrt (více)
Trailer 3

Čtyři krásné, sexy ženy jsou sokyněmi v tajném zápasu bojových umění, ale brzy se spojí proti zlým silám. Tina Armstrong je superstar v oblasti ženského wrestlingu. Christie je okouzlující zlodějka a nájemná vražedkyně. Princezna Kasumi je asijskou mistryní bojových umění. Helena Douglas je milovnicí extrémních sportů a její tragická minulost ji spojuje s malým palácem v jihovýchodní Asii, kde se také odehrává turnaj Dead or Alive. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (344)

Fr 

všechny recenze uživatele

Hodně artistických kousků vedle kterých stojí za pousmání kaskadérské výkony protivníků. Nečekejte že příjde Jet Li. Klasický přeháňky, které však nemusí tolik vadit, protože nečekáte žádný zázraky, ale prachobyčejnou akci v hávu sličných ženštin. Potěší i víceméně úspěšné pokusy o vtipné průpovídky. Finále má na starosti starý E.Roberts, který (když se vše zpomalí) ukáže, že se kdysi uměl hýbat. Film je dle mého určen spíše mladšímu publiku, které by těm soubojům snad mohlo i věřit. Nebo těm, kteří se chtějí dívat na celkem pěkný ženský, které létají a řežou všechny kolem sebe. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Sledování podobné ptákoviny hodně ovlivňuje vaše aktuální nálada. Z objektivního hlediska to nebylo o moc horší než Charlieho andílci, přesto jsem zklamaný. K čemu ta vážnost, pane režisére? Proč jste si hned zkraje nepřiznal, že točíte nenáročnou krávovinku, která má do kin přitáhnout puberťáky přirostlé ke svým playstationům? Videoherní stylizace je maximální, kecací vata stupidní, nevtipná a zbytečná. Jenže bez ní by zůstalo jenom pár desítek minut bitek a to už si pak raději zahraji přímo tu mlátičku. Nemusím snad ani uvádět, že všechny akční scény vynikají maximální přehnaností čili umělostí čili absencí pořádného kopance do břicha nebo někam. Holky se jenom tak škádlí, jejich rány splňují pouze požadavky estetické, nikoliv praktické. Pořádné křupnutí kostí neuslyšíte. Nejsem žádný sadista, jenom jsem čekal, že hongkongský režisér dokáže natočit syrovější bitky. Jedna věc mi vadila ještě víc: Yuen nijak neskrývá, že hlavním (jediným?) lákadlem jeho počinu jsou pěkná děvčata v bikinách, čemuž se zcela podřizuje „šovinistická“ kamera. Možná, že chlapci mladší dvanácti let budou viděným spokojeni a o něco starší dívky se mohou přiučit originálnímu způsobu oblékání podprsenky. To je asi tak všechno. 50% Zajímavé komentáře: 2-Xtreme , Brandon ()

Reklama

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to celkom dobrý akčný film. Má pomerne dobrý príbeh o trojici rozdielnych žien, japonskej princeznej, zlodejke a wrestlerke, ktoré dostanú pozvanie na veľkolepý turnaj najlepších bojovníkov sveta, ale jeho usporiadateľ má aj svoje vlastné plány. So spracovaním som spokojný, je presne také, aké aj má tento typ filmu mať, tvorcovia si boli vedomí, že točia len čistokrvnú zábavu, ktorá ani ničím iným byť nechce a tak je to prakticky neustála akcia s dobre vyplnenými medzerami, ktorá sa neberie ani chvíľu vážne. Síce ku koncu už začne strácať dych, ale aspoň to nie je zbytočne predlžované. Akcie je tu plno a je aj celkom dobrá. Ale samozrejme v rámci svojej kategórie, toto nie je žiadny seriózny bojový film s profesionálmi, ale zábavná bojovka s modelkami a tak sa často používajú laná a strihy, ale nie až tak moc ako v iných podobných filmoch s amatérkami a navyše je tu aj slušná choreografia a príjemné lokácie, takže sa na ne dobre pozerá. Najviac sa mi páči prechod japonského bojovníka poschodiami cez mnohých protivníkov. Herecké obsadenie je na tom dobre, príjemné ženské postavy Devon Aoki, Holly Valance, Jamie Pressley a Sarah Carter a ako hlavný záporák Eric Roberts. Réžia je dosť dobrá, Corey Cuen je už klasik a aj technická stránka je bez väčších problémov. Na tento film je dôležité pozerať sa tak, ako aj bolo myslené, je to len obyčajná zábava s peknými herečkami, ktorej nechýba svižnosť a v rámci podobne ladených filmov patrí medzi to najlepšie. 70% ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Naprosto nudná záležitost, nulový příběh, souboje jakžtakž, ale divně sestříhané, hlavní roli hrají kilometry pomocných lan a jiná bezpečnostní zařízení. Postavy směšné, plastické a úplně nereálné. Z bojovníků mě nezaujal nikdo, snad jen do očí bijící tupost Basse(Kevin Nash). Tohle se opravdu nepovedlo a tak si stále moc přeju, aby na scénu konečně dorazila arénovka Tekken, aby to Eddy Gordo trochu roztancoval a aby Marduk poslal jednou ranou Dead or Alive na věčnost... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Celkem zábavná blbina. Pokud přistoupíte na fakt, že film se nebere vůbec vážně a taky to, že to je neskutečná ptákovina budete se možná i bavit. Celkově je film jen jákasi fetišistická podívaná na polonahé dívky, které se snaží předádět karate. Je to taková kombinace Charlieho andílků a Mortal Kombatu takže pokud vám tyto filmy nevadí budete se bavit. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (10)

  • Několik záběrů, včetně hlasu, je použito přímo ze hry. (TomikZlesa)

Reklama

Reklama