Reklama

Reklama

Recenze (3)

stub 

všechny recenze uživatele

Nelítostný boj rádoby nekonformních znuděných adolescentů se zcela nepokrytě konformními ženami středního věku. Dlužno podotknout, že oba gangy jsou skutečně nemilosrdné, a to nejen při vzájemném vyhlazování, ale především svým zpěvem. Japonský název odkazuje k původům písní, které jsou spjaty s érou Showa a obvykle s prostředím yakuzy (angl. název je tedy zavádějící). Problém je, že originální písně a jejich "mateřské" filmy zná v dostatečné šíři asi málokdo a je patrné, že právě odtud těží velká část humoru (já sám si vybavil snad jen tři, přičemž tento segment jap. filmu poměrně dost sleduji). Nechci vypadat, že neumím uznat výkony mladých herců, ale nemohu si pomoci - jednoznačně nejlepší je postava veterána Yoshia Harady. ()

dezorz 

všechny recenze uživatele

Od tohto filmu s nazvom Velka zbierka pesniciek ery showa som, na zaklade recenzii cakal vela. Bohuzial, kvalitou sa film podoba skor svojmu anglickemu nazvu, Karaoke Terror. Indie reziser Tetsuo Shinohara (mimo ine mojej v celku oblubenej romance Heaven´s Bookstore) nataca raz dobry, raz menej dobry film, takze necudo. Karaoke Terror je uletena cierna komedialna vyvrazdovacka dvoch karaoke skupin, mladych chlapcov a 40 rocnych zien (ktore maju vsetky rovnake krstne meno Midori). Takto nejako by mali vyzerat komiksove filmy, svojska surealisticka atmosfera a ziadny superhrdinovia. Snad sa toraz aj v US naucia. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

vidím to podobně jako uživatel "dezorz" ve svém komentáři. Osobně si nemyslím že by to byl nějak špatný film, naopak. Drama se stopovými prvky černého humoru. Občas trošku vleklé, ale na "asijské" poměry jen velice nepatrně. ()

Reklama

Reklama