Reklama

Reklama

Jolly Roger: Masakr v zálivu

  • USA Jolly Roger: Massacre at Cutter's Cove (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skupina přátel narazí na prastarou bednu plnou bohatsví, tím však nevědomky probudí démonického piráta známého pod jménem Jolly Roger. Snaží si zachránit holé životy. Alex a Jessie musí objevit všechna tajemství, která vyvrhla tuto příšeru z nitra pekel. Jak zvládnout tento úkol a přežít? (JMP Films, s r.o.)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Abych nasadila vyšší tempo se svým prokletým seznamem 300 nejhorších, tak jsem po Zhoubě Aztéků, která dopadla šukujícně dobře, chtěla další klenot. Alík chtěl koukat na horor, tak jsem se vrhla na seznam a nadšeně mu ukázala Jolly Rogera se slovy - Hele to vypadá celkem dobře, ne? Alík si jen povzdychl a souhlasil, uchlácholen krátkou stopáží filmu. Nadšeně jsem mrdla fleshku do TV a šlo se koukat. Hned první scéna na pláži nám dala najevo s čím máme tu čest. Ano, s píčovinou. Takticky jsem dělala že nic, jedním šikmým okem sledovala film a druhým šikmým okem pozorovala nenápadně Alíka, až jsem vypadala jako hodně nepovedenej chameleon. Podle toho jak si volnou rukou mnul spánky mi došlo, že úplně nadšenej není. ,,Zatím to jde, viď?" , zkusila jsem nenápadně. V rameni, na kterém spočívala má hlava mu škublo tak mocně, až jsem se málem praštila o strop, ale jako pravej charakter nahlas řekl jen - ,,Ehm...jop." ,,Hustá maska piráta", nevzdávala jsem se. Pomalu otočil hlavu a v očích měl jasně napsáno, že dumá jestli si dělám legraci, nebo mi jeblo a myslím to vážně. Nahodila jsem psí oči a vycenila všech 64 zoubků v úsměvu. Násilím se pokusil usmát a vypadal jak Arnie ve vystřižený verzi T2, myslím tuhle https://www.youtube.com/watch?v=qyTHz9N5KNE . Jolly Roger běžel dál a mě zaujala scéna začínající v čase 35:10. To jsem zbystřila pozornost na maximum a jásala, že úplně kolosální kokotina to není. Alík se začal smát, zná mě. No a pak bylo po scéně a zas to samé dokola. Trapné "hlášky" piráta, létající hlavy, demence všech postav, moje kecy, že to jde, Alíkův starostlivej pohled...a závěrečná scéna, otevřená pro pokračování. To už jsem nevydržela a nahlas pronesla jestli si dělaj prdel. V tu chvíli si Alík mocně oddychl jelikož se mu potvrdilo, že jsem své blábolení nemyslela vážně, nejsem duševně chorá a Chocholouška volat nemusí. Měl z toho takovou radost , že dal filmu 2*...no a já tomuhle "slasheru" jebnu jednu za ty dvě parádní striptérky co mě probraly z letargie. Zbytek je koukatelnej asi jako anální sonda do krávy trpící sračkou...Ano, tím myslím, že je to na hovno ()

Andronikos 

všechny recenze uživatele

Film sa od iných "teenagers-must-die-and-pretty-hard-if-possible" filmov líši v zásade svojou vyslovene amatérskou kamerou, výpravou a príbehom. Možno sa mýlim, ale považujem to za zámer tvorcov, ktorí správne usúdili, že na sériozne sa tváriaci film nemajú a stavili na paródiu. Na štyri, možno ani na tri hviezdičky dielko tak či tak nedosiahne, ale ak sa posadíte vedľa brata a bratranca, ktorí znechutené nadávajú na "odpad", pretože nedokážu "horor" brať s nadhľadom, budete sa snáď baviť o to viac... ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pirátska srágora ( ktorá vytŕča s priemeru hlavne kvôli Max Factor maske ) sa promenáduje po prímorskom mestečku a j€b€ každému hlavu nehlavu, aby ich potom mohol všetky strčiť do jednej Deadmentet´s Chest. Inšpirácia Pirátmi sa nezaprie, aj keď tu proste nebol rozpočet na námorné scény. Dickovina ala The Asylum. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Pirát je docela v pohodě, urvat někomu ruku a pak ho s ní umlátit, to už chce nějakej fištrón, ale jinak film nezachrání ani ty dvě striptérky a 16 usekaných hlav. Možná tak, když se u sledování navléknete do pirátského, nalejete do sebe tak dva litry rumu, budete kolem sebe máchat šavlí a co nejhlasitěji pořád dokola řvát "johoho", pak to možná bude nějaký zážitek. Ten si ale poskytnete sami, ne tenhle film. A hlavně u toho nepřemýšlejte nad tím, jak dokáže jedna průmyslová kamera nasnímat místnost z různých úhlů a stran (i protilehlých) a pak to ještě sama sestříhat.... ()

MissJaded odpad!

všechny recenze uživatele

Člověku se ani nechce věřit, že tento film vznikl v roce 2005. Rozpočet bych tipovala na pár tisíc dolarů a v tomto případě opravdu neplatí, že v jednoduchosti je krása. Několikrát ohrané téma, o partičce teenagerů, kteří si vyrazí ven a začne je tam masakrovat nějaký úchyl, by mi až tak nevadilo. Konec konců Texaský masakr motorovou pilou, Pach krve, Dům voskových figurín nebo taky Hory mají oči má podobnou pointu a přece to nebylo tak…nejhorší. Jolly Roger v podobě vraždícího piráta je totální ztráta času. Doufala jsem, že se to rozjede, ale po 40 minutách jsem se jenom modlila, ať už ta šaškárna skončí. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Aqua Dulce, v Los Angeles a v Malibu v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama