Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po Draculově porážce uděluje církev Van Helsingovi úkol sledovat a vymýtit upíry ze zemského povrchu. Hon na upíry ho vede přes kontinenty a nakonec se schyluje k rozhodujícímu boji v Los Angeles. Tady se utkává s armádou démonů vedených upírem Sebastianem, který zabil Van Helsingovu milovanou ženu. (JMP Films, s r.o.)

Recenze (56)

liquido26 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby tam byl místo hlavního upíra chlápek v gorilím kostýmu s akvárkem na hlavě, mohl to bejt docela solidní sequel k Robot Monster. ___ "Upíři nesmí vejít do domu bez pozvání. Naneštěstí to neplatí pro veřejné prostory." "Dýka musí probodnout srdce a srdce je umístěno zde, kde je druhý knoflík upířího oblečení." "Mohl by být tím nejlepším upírem, kdyby přestal přemýšlet penisem." - Tak toto je pouze malý vzorek perel, kterými tento film hýří. Odpad dávám velmi málo, a proto s ním zde nebudu šetřit. Sice jsem se smál, smál jsem se hláškám, smál jsem se trapnosti, smál jsem se té naivitě, smál jsem se nehereckým výkonům a smál jsem se i nepřirozeným střihům, stejně tak jako otřesnému dabingu, ale zároveň jsem se nudil. Mělo to necelých osmdesát minut, ale byla to prostě nuda. ()

Deimos odpad!

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 0/10 Děj 1/10 Hudba 3/10 Efekty 2/10/// +je tam krev -naprosto špatní herci, špatná kamera, špatné nasvícení akčních scén, směšné postavy/// S přibývajícími minutami jsem si stále více uvědomoval, že tvrzení: "tady je něco špatně" je mílné a skutečnost je taková, že tady je všechno špatně. Klidě vám budu tvrdit, že i já dokážu natočit lepší film a v mi to po slédnutí tohoto kousku budete věřit. Nechápu co tohle mělo znamenat a nechápu proč se to jmenuje Van Helsing vs. Dracula, když o tom druhém to vůbec není. Nechápu tvůrce, kteří tohle myslelí vážně. BURN IT./// Celkem 14%/// ()

Reklama

ohneta odpad!

všechny recenze uživatele

Děs a hrůza bude Vámi prostupovat při zhlédnutí tohto veledíla. Pokoušel jsem se na to podívat do konce, ale opravdu to nešlo. A to jsm ležel v nemocnici, kde jsem se nudil a kamrád mi to donesl na dvd, pr nebudu litovat. Měl pravdu. Celý nažhavený jsem flm vložil do nootebuku, nasdil sluchátka a nestačil se divit. Po deseti minutách jsem to vypl, hodinu se nudila pustil si to znovu, tentokát jm vydržel 20 minut. Teda viděl jsem už hodně, ale tohle je vyložená hovadina, která je myslena vážně. Děs a Hrůza. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

"Upír. Je surový. A ještě víc než surový je - hrubý..." Zhlédnuto čistě kvůli touze po poznání, zač je toho Asylum. Během sledování jsem se několikrát začal zmateně rozhlížet po jakémkoli vodítku, které by mě uklidnilo a napovědělo, jestli náhodou právě nejde o parodický vtípek. Jenže nejde, film si smrtelně vážně bere do příběhu ta nejslavnější jména legend o krvežíznivých stvořeních a ničí je. Kam se nám podělo klasické drama "trefí se tím dřevěným kolíkem nebo ne"? Kam se poděli styloví vůdci upírů, kteří spalovali pohledem? A kam se vlastně poděl ten Dracula z velkohubého názvu? Napovím - skonal směšnou smrtí ještě dříve, než začaly úvodní titulky! A bohužel místo něj zůstala banda potácejících se nebo naopak zběsile rychlých trosek. Cesta upírů není ani nechutná, ani trapná. Je jenom k zbláznění nudná. Jedna hvězda za několikrát se vracející sugestivní pasáž obětování se Abrahama za spasení milované bytosti. Až taková měkota jsem. ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Na zaciatok musim hned spomenut genialny tah obsadenia do roly hlavnehu upira herca,ktory ma asi tolko charizmy ako dracula z Blade Trinity(a to je podla mna najhorsie zahrany upir v histoii konematografie).Ale spat k tomuto filmu.V pribehu nic genialne a prevratne necakajte,ale to ja neberem ako velke minus,pretoze sa film dobre drzi pravidiel o upiroch a to sa mi celkom paci.Su tu nejaky lovci nejaky upiry a par kusancov...a najde sa aj zopar krvavych efektov(ktore aj ukazu,cize nie iba zaber na krv striekajucu po xsichte,aj ked najdu sa aj take).Rozpocet asi nebol najvacsi a preto zazmurim jedno oko a dam 2 hviezdy. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama