Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva mafiáni dostanou od svého šéfa úkol – standardní práci – mají provést transakci a koupit od jiného mafiána velkou dávku drog. Když se dostaví na domluvené místo, ukáže se, že mafián je nastrčeným policajtem. Následují výstřely a mafiáni se schovají v nějakém opuštěném domě. Najdou tam muže v posteli, zakrytého až ke krku prostěradlem a jeho hlava je celá zafačovaná – lze vidět pouze oči. O tohoto člověka se stará mladík, kterého rovněž mafiáni potkají v domě. Celá situace se komplikuje, protože jeden z mafiánů je postřelen. Klaustrofobický charakter místa, stres, paranoie, pohled zafačovaného člověka… to vše způsobí, že začíná končit hranice mezi přeludem a realitou. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (3)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Mohlo to dopadnout mnohem líp, ale i mnohem hůř. Nebál jsem se ani na chvilku, všechny postavy mi lezly na nervy, no nicméně ten barák a zafáčovanej chlap na posteli v sobě jakési náznaky tajemna měly. Byl jsem docela zvědavej, co se z toho vyklube, ale z výsledku nejsem vůbec moudrej. Duchařinám na chuť prostě asi nikdy nepřijdu. ()

Altmann 

všechny recenze uživatele

Ani zjevna inspirace asijskymi horory nepomohla teto agonii k tomu, aby se na to dalo divat. Dva cernosi utikaji pred policii, schovaji se v opustenem dome a tam se zacnou dit veci... ()

kohut odpad!

všechny recenze uživatele

Stava sa, ze amatersky natoceny film prekvapi (Primer), stava sa, ze nizkorozpoctovy film prekvapi (Blair Witch Project), stava sa, ze niektory film je taky zly, az je zaujimavy. A stava sa, ze lacny film s absentujucimi hereckymi vykonmi dopadne asi ako program na stuzkovej. To je pripad Nailed. ()

Reklama

Reklama