Reklama

Reklama

Intacto

Trailer

Obsahy(1)

Každý má svůj osud. On jediný je nedotknutelný. Dokud se štěstí nestane příčinou jeho pádu. Mají dar okrádat jiné o štěstí a ještě na tom vydělat. Tomas přežil leteckou katastrofu, Federico zemětřesení, Sam vojnu a Monica dopravní nehodu. Tomas se živí zlodějinou, Federico je pojišťovací agent, Monica pracuje na policii a Sam pátrá po lidech, kteří mají tentýž dar jako on - štěstí. Svůj osud pak pokouší ve hře na život a na smrt. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Zajímavý námět, který vychází z podobného místa jako Vyvolený, ale směřuje úplně jinam. Mozaika osudů několika lidí, kteří mají z pekla štěstí, je chytře poskládaná a sestříhaná. Jen takových scén, jako je běh lesem, mohlo být i víc. Ve Španělsku zkrátka nepotřebují Nezvratný osud, tam si stačí sami. ()

hallelluja 

všechny recenze uživatele

Dear Mr. Fresnadillo, chcelo by to iný zostrih. Nieže by mi vadilo pri pozeraní filmu hýbať mozgovinou, ale ocením, ak sa tak deje vďaka nápadom prebiehajúcim na plátne a nie kvôli neschopnosti režiséra poskladať príbeh pútavo a zrozumiteľne. Doporučujem pár lekcií u Darrena Aronofskeho. Ten aj ukážkovú peachovinu odprezentuje jak pánboh. ()

Reklama

berg.12 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně zajímavé a nevšední téma, na druhé straně všední herecké výkony a nezajímavá režie. Film má pár nápaditých momentů, ale jinak působí hodně netečným dojmem. Ale i tak doporučuju ke zhlédnutí, zvláště pokud chcete vědět, jak to opravdu chodí se štěstím, a proč jste ještě nikdy nevyhráli ve sportce. ()

BlackTom 

všechny recenze uživatele

Pri španielskej produkcii som si pomerne rýchlo zvykol na päťhviezdičkové hodnotenie (Mechanik, Amorres Perros, Sirotinec) a Intacto mi toto pravidlo len potvrdilo. Námet filmu je veľmi originálny a už v počiatku ma zaujal a nepustil. Takisto tomu pomohli vynikajúci herci v čele so skvelým Maxom von Sydow. Intacto ma držalo v napätí celých 105 minút a ja nemôžem inak, ako ho odporučiť. O dokonalý filmový zážitok by bola hanba nepodeliť sa. Ten, kto si pozrie desivo-bizarnú scénu v lese, mi iste dá zapravdu. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Zdá se vám, že v životě nemáte štěstí? A jiní ho mají až zbytečně moc? Zapátrejte v paměti! Třeba se vás podezřele často dotýkali, někdy i nečekaně důvěrně objali. Max von Sydow, sám velice podezřelý muž tím neuvěřitelným štěstím na desítky nádherných a silných filmových rolí, vás očekává ve sklepení svého kasina. Ukáže vám, že není o co stát. On je totiž zatracený Bůh štěstěny. Má ten DAR. Stačí letmý dotyk a vaše štěstí přejde na něj. A s každým dalším člověkem, kterého zabije při ruské ruletě, je jeho štěstí ještě větší. Je nejšťastnějším člověkem na celém světě. A je sám. Vždycky byl. Už čeká v životě jen na jedno. Při každém dalším pohledu do hlavně revolveru doufá, že tentokrát už...  Intacto je trochu mysteriózní, hodně smutné a pro mne i velmi osobní.  [starý komentář zde]        ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Filmem se inspirovala pro svůj klip britská skupina Pendulum. (carott)
  • Exteriéry filmu se natáčely na ostrově Tenerife v okolí sopky Pico del Teide. (Fjera)
  • Scéna s létající strašilkou byla natočena pomocí pohybující se žárovky. (carott)

Související novinky

Hledá se režisér!

Hledá se režisér!

18.02.2011

Pro remake Vrány, komiksovou adaptaci Preacher a DiCapriovo finanční drama z Wall Street. Máte zájem? Bohužel, hollywoodská studia momentálně vyjednávají s poněkud zvučnějšími jmény ;-). Pojďme… (více)

Reklama

Reklama