Reklama

Reklama

Intacto

Trailer

Obsahy(1)

Každý má svůj osud. On jediný je nedotknutelný. Dokud se štěstí nestane příčinou jeho pádu. Mají dar okrádat jiné o štěstí a ještě na tom vydělat. Tomas přežil leteckou katastrofu, Federico zemětřesení, Sam vojnu a Monica dopravní nehodu. Tomas se živí zlodějinou, Federico je pojišťovací agent, Monica pracuje na policii a Sam pátrá po lidech, kteří mají tentýž dar jako on - štěstí. Svůj osud pak pokouší ve hře na život a na smrt. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (112)

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Po druhej repríze musím zmeniť na plnú. Po treťom pozretí mi to ako keby celé zacvaklo. A nemôžem zhodnotiť inak ako že to je (hlavne) dokonalo a komplexne napísané. A o atmosfére ani nehovorím, lebo práve tá ma donútila k reprízam a ktorej tým pádom vďačím za stopercentný filmový zážitok. Beh cez les, beh cez diaľnicu, modlyvka, či obrátená ruská ruleta mi ostanú v hlave asi navždy. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Dosť zložitý a zvláštny film.Mne sa zdá že režisér bol inšpirovaný Davidom Lynchom.Ale len inšpirovaný,Lynch to zďaleka nie je.Ten by s toho námetu urobil skvelý film.Film sa rozbieha dosť pomaly.Je o šťastí,o ľuďoch,ktorý majú šťastia viac ako iný,vedia ho ešte posilovať a vedia ho aj kradnúť iným ľuďom.Najlepšie z celého filmu je beh lesom so zaviazanými očami.Ináč priemerný film,pre niekoho až nudný.Zaujímavá je tam ešte ruská ruleta a Známy herec Max von Sydow. ()

Reklama

lola3121 

všechny recenze uživatele

Mysteriozní thrilery miluju, ovšem tohle bylo zklamání na celé čáře. Námět vynikající, realizace bohužel ne. Celé jaksi podivně překombinované, naznačené, ale nedotažené, místy nudné. Tohle jsem si fakt nezasloužila. Ještě vyzkouším větu "Už tě nemiluju". Schválně, jestli tím někomu zachráním život, v tom případě jsem ochotna přihodit další hvězdu. ()

MIGHTTREE 

všechny recenze uživatele

Osvěžující občerstvení 25.12.2004. Jeden z mála filmů, který zůstal neporušeně zakódován v paměti až do mého zaregistrování na těchto webových stránkách. - Každý někdy přemýšlel o své vyjímečnosti na tomto světě a já byl zcela pohlcen tímto někdy uvolněnějším dějem, který mi dával čas přemýšlet o každém kroku hlavních postav. Film není jenom o štěští, ale je také o obyčejnosti člověka, který ať má štěští sebe větší, může být nahrazen někým, kdo o to nikdy nestál být na vrcholu pomyslného žebříčku. ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý nápad a nemenej pútavé spracovanie. Ak je osud tým čo nás ženie vpred, čím je potom šťastie? Zahráva sa s nami, občas na nás sadne (skvelá metafora s veľkou "kobylkou") a občas nás iba tak opustí. No je to naozaj tak? Nie je naša cesta už daná a šťastie je potom iba sladké slovíčko, za ktoré mnohé skrývame? Našú lásku, bolesť, stratu.... Intacto ponúka práve tieto otázky a pri pozeraní som si uvedomil, čo ak som aj ja nedotknutý.... ()

Galerie (32)

Zajímavosti (6)

  • Exteriéry filmu se natáčely na ostrově Tenerife v okolí sopky Pico del Teide. (Fjera)
  • Filmový štáb nemohl získat povolení k natáčení z vrtulníku v Národním parku „Las Cañadas del Teide“, takže použili dálkově řízený mini vrtulník. (ČSFD)
  • Filmem se inspirovala pro svůj klip britská skupina Pendulum. (carott)

Související novinky

Hledá se režisér!

Hledá se režisér!

18.02.2011

Pro remake Vrány, komiksovou adaptaci Preacher a DiCapriovo finanční drama z Wall Street. Máte zájem? Bohužel, hollywoodská studia momentálně vyjednávají s poněkud zvučnějšími jmény ;-). Pojďme… (více)

Reklama

Reklama