Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajná vládní laboratoř využila genetické inženýrství na stvoření dvou, lidem velmi podobných, prototypů mladého muže jménem Fire (Jad Mager) a krasavice Rain (Kerri Green). Oba roboti byli sestrojeni kvůli ovládnutí myšlenek jiných lidí. Vzápětí po oživení, využijí tuto schopnost, usmrtí službukonajícího vědce a zmizí v nočním městě. Nad ochranou tajného experimentu bdí drsný vyšetřovatel Fleming (Brian Wimmer), který se právě dověděl o zmizení své pětileté dcerky Samanthy. Po zjištění, že oba roboti unikli, dá se do pátrání. Jenže jsou to Fire a Rain, kteří zadrží detektiva a podrobí ho své ďábelské hře: v jedné chvíli se Fleming miluje s Rain, a vzápětí je svědkem brutálního usmrcení své manželky a dcery. Laboratorní "lidé" však přecházejí do kruté reality. (Warlockee)

(více)

Recenze (2)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Na opakované shlédnutí tohohle totálně zapomenutýho béčka jsem se docela těšil, protože jsem ho měl zafixovaný jako zábavnej úlet. Což o to ono to je absurdní a bizarní až až, ale zábavné bohužel moc ne. I přes krátkou stopáž se film dost vleče. Navíc Brian Wimmer nemá dostatečný charizma na to aby utáhnul hlavní roli. Takže na repete tenhle film bohužel moc neobstál. Je to škoda, protože ten námět není úplně k zahození a věřím, že třeba v rukou mého oblíbeného experta přes podobně ujeté záležitosti Johna Eyrese by to dopadlo o dost líp. Jinak souhlas s andersonem, že ten Intersonic vhs trailer namluvený zcela ďábelsky Janem Přeučilem určitě stojí za vidění. Bohužel je však lepší, než celý tenhle film.35% ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Rok 2018. Policajt (BRIAN WIMMER) dopadne dvoch mimozemšťanov, muža menom Fire a ženu menom Rain. Kedysi totiž z neznámeho motívu uniesli jeho malú dcérku. Vláda však zabráni pomste a mimozemšťanov uväzní v akomsi tajnom labáku. Po pár rokoch obaja uniknú na slobodu a pre policajta sa začína opätovná cesta hľadania svojej dcéry. --- Toto je prapodivné sci-fi ktoré k nám kedysi na VHS dotiahol INTERSONIC. Napriek náznaku deja, ktorý sa javil byť zaujímavým je to ale neskutočne uťahaná konina s načisto absurdnými hláškami, zmäteným dejom a pokusmi o psychedelickú atmosféru, za ktoré udeľujem "ujeté" 3-hviezdičky. Skrátka reprezentatívny predstaviteľ filmu, ktorému patrí buď odpad alebo je bez hodnotenia. Pretože asi málokto tuší či to režisér myslel vážne alebo už má nábeh na alzheimera. No a ak niekto vyhrabe INTERSONICovský dobový VHS-trailer s hlasom JANA PŘEUČILA, tak mu garantujem, že na také psycho len tak ľahko nezabudne. :-) (16.10.2009) ()

Reklama

Reklama