Reklama

Reklama

Johnny Lee, energický policejní detektiv, který neváhá použít svou drsnou pěst, se postaví sám proti vegaskému podsvětí a policejní korupci. Chce pomstít záhadnou smrt svého partnera. S pomocí jeho sestry Vicky a s mystickým starověkým mečem čelí krutým zabijákům. Johnny je nucen používat jedinou zbraň, která ho nemůže zklamat... sám sebe. (Davay Home Video)

(více)

Recenze (4)

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem kdysy dávno často koukal. Je to jeden ze zapomenutýchakčních filmů. Tenkrát ho odvysílala Premiera TV a od té doby jsem si ho pouštěl pouze na VHS v LP provedení:-) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Kopa neznámych mien pred kamerou, za kamerou a aj pod kamerou. Typický videofilm svojej doby v ktorom sa zišla parta karatistov, aby medzi bitkami predstierali, že to má nejaký dej. Nemá. Na svoju dobu to má celkom dynamické bitky. Ale chýba im kontaktnosť a ani reakcie na údery nie sú dvakrát uveriteľné. Kamera síce bitky neničí neprehľadnosťou, ale ani im nijak nepomáha, aby rany pôsobili bolestivo alebo cool. Skôr len odkrýva, že sa chlapi míňajú o decimetre. Je to ale lepšie ako hity takého Dona "dráčika" Wilsona. Pokiaľ vám to stačí, tak šupky dupky do toho. 3/10. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama