Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Když se Prcek narodil, odložila ho matka před jedním domem, aby se ho ujali dobří lidé. Dobře věděla, co dělá. Než chlapec oslavil sedmé narozeniny, zbavily se ho stejným nebo velmi podobným způsobem různé laskavé a po dítěti toužící rodiny ještě třicetkrát. Žádná nebyla natolik silná a odolná, aby s ním vydržela pod jednou střechou. Není divu, že se nakonec ocitl v sirotčinci, kde jsou na něj krátcí psychologové i jeptišky. Přestože jeho naděje, že se najde další ochotná rodina, je mizivá, zázrak se přece jen stane. Jsou to manželé Healyovi, kteří chtějí adoptovat dítě a uvěří "výhodným podmínkám", za nichž bude adoptován právě Prcek. Jakmile si ho odvezou, v sirotčinci propukne veselí, novým rodičům však netrvá dlouho, než pochopí, že život s Prckem bude nepřetržitá řada pohrom. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (87)

Shit 

všechny recenze uživatele

Šílená kokotina, mě to teda moc vtipný nepřipadalo, všechno bylo strašně přehnaný a ten malej retard Michael Oliver hrál dost uboze, jediný co se mu nemůže upřít je, že měl hnusnou držku, kterou bych mu roztřískal, takže se na toho fakana docela hodil, ale to byl takovej muj sosobní pocit. Tenhle rádoby vtipný film se jenom snaží napodobit takový filmy jako je sám doma a Denis postrah okolí a to se mu zdaleka nepovedlo ()

Melies 

všechny recenze uživatele

5 / 10 Aj napriek neoriginálnemu námetu a nudnému spracovaniu ide o prekvapivo podarené dielko. Sledovať všetko to priam démonické Prckove vyčíňanie ostro kontrastujúce s naivným snažením jeho adoptívnych rodičov je akýmsi zvrhlým spôsobom fascinujúce, čo len znásobuje prenikavá "buranská" atmosféra amerického predmestia, piknikom v lese a spievaním trampských pesničiek začínajúc a pestrofarebným jarmokom končiac. Z naratívneho hľadiska je to, samozrejme, blábol, sled viac či menej vtipných scénok bez nejakej väčšej logiky alebo časovej súslednosti, no je to práve táto neotesanosť, ktorá dáva filmu jeho špecifickú atmosféru. Navyše, ako sa bude rozprávanie chýliť ku koncu, psychika postáv sa konečne prebije do popredia a nás čakajú minimálne dve, tri skutočne dojemné scénky, ktoré mi jednoducho nedovolia ísť pod tri hviezdičky. ()

Reklama

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Nejzlobivější dítě, které odmalička nikdo nechce se ocitne v jedné rodině (adopce) a nikdo nečeká co se v něm skrývá. Nástrah, jenž natropí kolem sebe je dost a zábava převyšuje mdlou kvalitu filmu. Já jsem se zasmál a bavil, tak silné tři hvězdy odpovídají úrovni. ( Hodnocení: 6/10 ) ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

"Adoptovali jsme Satana!" Sice adoptovali Satana, ale v porovnání s Kevinem (SÁM DOMA), Dennisem (DENNIS - POSTRACH - OKOLÍ) či s Lucií (LUCIE, POSTRACH ULICE) Prcek jasně prohrává. I proto že toho navyváděl mnohem víc než tihle tři dohromady, tak to působí nejen neuvěřitelně, ale hlavně i trapně. Všechny tři zmíněné filmy byly dokonale napsané, promyšlené a hlavně měly nějaké své mantinely. Ovšem co všechno způsobil Prcek a jakým způsobem to vždy udělal, to nezná mezí. Je to prostě debilní hovadina na jedno shlédnutí. [5044. hodnocení, 83. komentář, 51%] ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Takový normální rodinný film, u kterého se pobaví především děti. Dospělí to napoprvé snad taky dokáží vydržet, protože se některé scény docela povedly. Nicméně originalitu tady nehledejte a opakování jen na vlastní nebezpečí. Pokud chci sáhnout po podobném typu filmu, zvolím raději Sám doma, i když už jsem jej viděl mnohokrát. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (9)

  • Amy Yasbeck, která zde hraje Flo Healy, se o rok později objeví v druhém pokračování jako Annie Young. (kamisu)
  • Během filmu čte Ben (John Ritter) několik příruček o výchově dětí, přičemž každá na zadní straně obsahuje fotku autora. Na všech je John Ritter v různých kostýmech. Podobně se potom inspirovali tvůrci i v druhém dílu, kde všechny bývalé manžely Lawandy Dumoreové (a href="http://www.csfd.cz/tvurce/5813-newman-laraine/">Laraine Newman) představuje na fotkách opět John Ritter v kostýmech. (HappySmile)
  • Filmový plakát paroduje plakát k filmu Rodičovství (1989). Oba filmy produkovala společnost Imagine Entertainment. (HappySmile)

Reklama

Reklama