Reklama

Reklama

V pasti přízraků

  • Velká Británie Spirit Trap
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Tenhle dům skrývá tajemství, které vás pohltí. Čtyři mladí studenti se přestěhují do starého opuštěného sídla. Tom je uhlazený a nafoukaný drogový dealer a Adele je jeho živelná přítelkyně. Jenny je naopak dobrosrdečná, s jasnovideckými schopnostmi a Nick laskavý a citlivý student umění. Uvnitř potkají pátou do party - Tinu, krásnou, exotickou a tajemnou dívku. Divné věci se začnou dít ve chvíli, kdy Nick dá znovu do provozu staré ruské hodiny. Mobilní telefony přestanou fungovat. Všichni slyší záhadné zvuky a Jenny v domě začíná vidět přízraky - stíny lamp na zdech a rozzuřené davy, které přibíjí muže k podlaze. Živoucí noční můra se prohlubuje, když se Tina, Jenny a Nick pokoušejí uprchnout, ale něco je přenese zpět, jakmile překročí práh domu. Temné síly poštvou studenty proti sobě, když objeví temná tajemství své minulosti. Hranice mezi opravdovým světěm a jinou realitou se prolínají a jak čas běží, musí najít cestu, jak uprchnout a vyhnout se polapení démony navždy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Vcelku nudná, po všech stránkách neoriginální, podprůměrná, leč přesto koukatelná duchařina. Poslední dobou se mým koníčkem stává sledovat a odhalovat, jak se někteří mladí herci strašně podobají starým hereckým bardům. Po Tesis a mladšímu dvojníkovi Benicia Del Tora jsem se dočkal i tady - Luke Mably, hrající Toma jako by z oka vypadl herci Robertu Davim, je to jeho mladší kopie. 1,5* Více na mém blogu www.hororovykabinetdreraserheada.blog.cz. ()

Brano odpad!

všechny recenze uživatele

Doslova debilný film. Strašne chabý pokus natočiť nejaký strašidelný "horor". Už dávno som nezažil, že by ma niečo tak nebavilo, pretože v tomto filme nefungovalo vôbec nič. Zápletka žiadna, herecké výkony na zaplakanie, taktiež priehľadnosť deja nulová, ani neviem vlastne o čom tam vôbec išlo. A tiež je to ešte celé natočené v starom dome, kde je po celý čas tma, takže ani poriadne nič nevidno. Strata času, ani som to nedopozeral. Bez atmosféry, napätia, gradácie, príbehu a hereckých výkonov. ODPAD! ()

Reklama

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Patrím k ultra fans filmového horroru. Snažím sa byť na tomto ihrisku v obraze, takže sledujem tento žáner tak nejak globálne. Preto občas musím pretrpieť podobné úbohosti ako je napríklad aj "Spirit Trap". Mizerne natočený neoriginálny príbeh, v ktorom hrajú samí netalentovaní skrachovanci. Naviac je plný tupých dialógov a nelogickostí. No niečo otrasné. Absolutný odpad! ()

Anakikin 

všechny recenze uživatele

No zase tak špatné to úplně není, ale celou dobu jsem si co chvíli říkal, kde že jsem něco podobného už viděl... Zcela konkrétně jsem přišel na Zámek hrůzy, Dům voskových figurín a Halloween: Zmrtvýchvstání. Určitě by se ale inspirací našlo mnohem více. K obehranosti tématu si ještě přičtěte nezajímavé herce a bídné dialogy a odečtěte celkem ucházející kulisy a místy i mrazivou atmosféru. Sečteno podtrženo - Past mě nijak výrazně nezaujala, naštěstí ale ani kdovíjak nepohoršila... ()

Avathar odpad!

všechny recenze uživatele

Zo začiatku som si myslel, že si tento film zo mňa robí srandu. Opustený domček, záhadná minulosť, čudné zvuky, vidiny...klasika. Pridajte bandu nesympatických postáv, odčítajte atmosféru a strach (neviem ako vy, ale ja sa fakt nebojím pri pohľade na staré hodiny) a dostanete tento podivný zlepenec scén, ktorý doslova skladá poklonu nude a trápnosti (trpel som pri každej trápnej replike, ktorú vypúšťali z papúľ! Scenár snáď písal nejaký 15 ročný školák!). O hercoch je škoda hovoriť. Ich hranie sa obmedzuje na tri výrazy: prekvapenie (krčenie čela), strach (vypúlené oči) a hnev (grrr). Proste strata času. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Alsou v tomto filmu debutovala. (Pumiiix)

Reklama

Reklama