Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bobby opustí kvůli zadluženému otci místo na univerzitě a doma vymyslí nové sexy džíny, které jdou závratně na odbyt. Problémům se však nevyhne ani on, když se zamiluje do vášnivé manželky místního lichváře. V hlavní roli erotické komedie Ryan O'Neal.
Hrdinou americké erotické komedie režiséra Andrewa Bergmana je mladý profesor Bobby (Ryan O'Neal), který musí opustit svou práci na akademické půdě, aby pomohl otci Jackovi (Jack Warden), jenž se ocitl před krachem. Jeho továrna na konfekci se topí v dluzích, otec nemá peníze na splacení půjčky lichváři Eddiemu (Richard Kiel) a zoufale se potřebuje odrazit ode dna, aby získal nějaký kapitál. Bobby víceméně náhodou vymyslí novinku - průhledné džíny se strategicky umístěnými dírami na zadní části kalhot, které poodhalují pozadí. A je to bomba - o nový „sexy“ styl se strhne obrovský zájem a peníze se jen sypou. Bobby však naváže na tátovy problémy, protože se zamiluje a začne se scházet s vášnivou Lirou (Mariangela Melato), jejímž manželem není nikdo jiný než bídák Eddie… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tato komedie dokazuje, že filmy se daj točit prakticky o čemkoliv. Třeba i o džínách s dírama na prdeli. Je to takovej průměr, kterej stačí vidět jednou a zapomenout. Nejedná se celkem o nic zvláštního. Za zmínku snad stojí Richard Kiel, kterej tady dostal poměrně velkou roli, a ukázal, že umí i hrát. Jinak jsem ho viděl vždycky jen v rolích, kde byl důležitej pouze jeho monstrózní vzhled. Záhadou pro mě je, proč je tento film zařazen do žánru "erotický". ()

MFZB 

všechny recenze uživatele

Z času na čas treba siahnuť aj po inom žánri a tentokrát sa môj výber celkom oplatil. Každopádne nejde o eritickú ale o klasickú romantický komédiu (a toto je niečo, čo ja fakt nemusím), ale môžem povedať, že som spokojný. Pohodový, starší a dosť neznámy filmík celkom potešil a veru srandy bolo dosť, z niektorých scénok som fakt nemohol a z klasickej komédie sa vykľul ku koncu taký mini muzikál ako bodka. Skrátka dobrá oddychovka celkom a po nekonečnom pozeraní hororov padne takýto filmík celkom vhod. ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Film má konzistentný bláznivý štýl. Celkom je táto satira vtipná. Ale nie je to, že by divák teraz celý film sa smial skôr je to úsmevné. 6/10 ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Rozhodně příjemné překvapení mě čekalo, když jsem se podíval na tuhle téměř 30 let starou americkou komedii. Od začátku do konce jsem se prostě musel smát a jestliže ze začátku to byly nesmělé náznaky úsměvu, tak na konci už jsem se smál nahlas a byly to záchvaty snímku, protože tohle, to je opravdu vydařená komedie, u které nejde se nesmát. Napřed dva chlapi, co pracují pro obra Eddieho (217 cm měřící Richard Kiel) unesou mladého univerzitního profesora aby pracoval se svým otcem v oděvní firmě, tam zcela náhodou tento profesor vymyslí přiléhavé džíny s dírou na obou půlkách, které se stanou celosvětovým hitem, a do toho Eddiemu svede ženu a ten se rozhodne mstít. Celé to pak končí velice symbolicky v divadle, kde se hraje operní představení Othella. Kdo tuhle komedii vymyslel, to je opravdu génius, protože takhle se pobavím u komedie opravdu málokdy. Navíc to má takový ten sympatický look začátku 80. let, což filmu z mého pohledu přidává na zajímavosti, protože já mám pro americké filmy a obzvláště komedie z 80. let docela velkou slabost. Čas s touto komedií mi velice příjemně utekl a já nechápu, proč je u nás film Je to fajn takto zoufale pozapomenutý, když jiné filmy, které si to ani nezaslouží, běží v českých TV každý rok. Tahle komedie by si rozhodně zasloužila vejít v povědomí diváků . Proto děkuji HBO, že tuhle komedii po 13 letech, které uběhly od její premiéry na České televizi, vytáhla do vysílání a já jsem se tak s tímto skvostem mohl seznámit. Je to za solidní čtyři a půl hvězdy. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Překvapilo mě, jak moc stupidní a nezajímavé to bylo. I když Wardena a O´Neala mám v oblibě,tentokrát to bylo zklamání. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama