Reklama

Reklama

Tajemství říše Inců

  • Itálie Alla ricerca dell'impero sepolto (více)

Obsahy(1)

Linda Logan (Kelly London) začíná svou kariéru etnoložky v zařízení známého vědce. Ten jí jednoho dne předá mapu, kde má být zakresleno sídlo mytické předincké civilizace. Krátce poté do domu vtrhnou nájemní zabijáci a profesora úkladně zavraždí. Linda se tak s minimem indicií vydává na vlastní pěst do džungle za legendárním profesorem Riberou, který jistě dokument dokáže interpretovat. Po několika počátečních karambolech se její cesty naštěstí střetnou s dobrodruhem a nadšeným vědcem Cliftonem Bradburym (Bruno Minniti). (J.Connor)

(více)

Recenze (2)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Žúžo rúžo pre priaznivcov dobrodružných výplachov, ktoré sa viezli na dlhoročnej vlne inšpirácií Indiana Jonesom. V tomto prípade tu máme opäť italo trash, smer ktorý vytvoril mnoho rip offov známych hitov. Ak ste v podobnom móde, stále si radi si pozriete snímok v ošúchanej VHS kvalite s podobne strihnutým dabingom, bude toto pre vás jeden z malých pokladov. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Vážně slušné. Absurdně zábavnými hláškami nadupaná jízda napříč kolumbijskou džunglí, kde dva sexy etnologové pátrají po předincké říši, kterou založili bílí mimozemšťané s rudými vlasy. Trochu parodie, trochu vážné, ale jen do příchodu dalšího gumového krokodýla. Inki, Inki. Sám Inka je výbornej, chlápek s orlí hlavou, která chrlí červené a zelené lasery a u toho obsluhuje obří oltář z funkčních synťáků. Možné jen v Itálii. Zatímco akce rychle ubíhá (gangy, vrtulníky, indiáni, džípy, autobusy, pády do propastí, řeky, hory, piraňe, hadi) blížíme se k finále, které v Suspiria stylu (co do disco barev) nabízí podívanou vskutku neslýchanou. Jedná se v podstatě o patnáctiminutovou kontinuální explozi něčeho, doprovázenou chrlením polystyrénového kamení nasvíceného zeleně a červeně, sem tam had a opět gumový krokodýl. Následuje souboj s hlavním záporákem a snad se nikdo neurazí, když prozradím, že jen zakopne a spadne ze schodů do vody. Ještě, že bude mít dva náhradníky, z nichž jeden ze souboje vyjde ještě originálněji. V tomto ohledu Inkové atakují takové perly jako Turkish Star Wars či Nindža odplácí. Zajímavé je, že podobně jako v případě Iron girl či Green inferno se už i zdejší hlavní kočka Kelly London (raději) v žádném jiném filmu neobjevila. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama