Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Obletované newyorské děvče Mollie (Jean Arthur) vyráží na dovolenou na západ. Při jedné zastávce výletního autobusu potká na rodeu jezdce Dukea (John Wayne), který ji pozve na rande. Události naberou spád, když Mollie ujede autobus a Duke jí pomáhá ho dohonit. (rikitiki)

Recenze (7)

Dale 

všechny recenze uživatele

Ako píše kolega, je to naozaj konzervačka. Lebo na konverzačku sú dialógy príliš nudné a pomalé. Pritom úvod kde sa s Jean lúčia traja nápadníci naraz vyzerá sľubne. No potom nasleduje obrovská nuda, ktorú nezmení ani zrazenie s Johnom. Aby diváci nezaspali, tak tam prebehne jedna klasická westernová bitka a nuda pokračuje ďalej, aj pri presune do iného mesta... Vôbec nič tam nefunguje, žiadna iskra medzi ústrednou dvojicou, nič zaujímavé sa za celý film nestane a rozhodne nič vtipné. Úplne zbytočný film. Keď to porovnám s inými komédiami s Jean, tak toto je prepadák na celej čiare, jednoznačne jej najhorší film, aký som videl a podobne pôsobí aj vo filmografii Johna Wayna, z ktorej som videl vyše 50 filmov. 30% ()

Mol 

všechny recenze uživatele

REMEMBER WHAT YOU TOLD ME? WOMEN IS LIKE SOCKS.. YOU GOTTA CHANGE'EM REGULER! Musím říct pravdu a ta je pro mě až děsivá. Miluji Duka, ale tento počin jsem dával na třikrát a to má tento film jen 86 minut. Něco je špatně. Romantika prostě Johnymu nesluší a i když je zde tvrdej jako naškrobená košile, tak i tak mě ve filmu nedokázal upoutat. Jean se snaží a je roztomilá jako štěňátko hrající si s balónkem, ale tentokrát mi její šíp do srdce prostě nedoletěl a proto tak nízké hodnocení. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Není to vyloženě špatný, je to milý, ale děj je tak moc jednoduchej, že jsem se místy nemohl dočkat, až to skončí. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Henry Hathaway /Call Northside 777/ natocil sympaticku konzervacku pochadzajucu zo 40. rokov 20. storocia. Suverenne vladnu tu John Wayne a mlada Jean Arthur /mr. Deeds goes to town 1936, Mr. Smith goes to Washington/. Film nema prakticky dej, je to len mix dialogov a hereckych vykonov. No ale kedze najlepsie diela v USA sa tocili pocas Zlatej Ery Hollywoodu, tak dam vysokych 70 % ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Jako kdybych se najednou ocitl v jiném světě. Po barevných béčkových filmech, jsem se zase jednou rozhodl pro černobílý film s Johnem Waynem. Je to jako kouzlo, jako pohlazení bolavé duše. Z toho filmu hned od začátku čiší uvolněnost, lehkost, zábava. Jean Arthur se z města vydává pryč, aby něco zažila. Její kroky vedou na rodeo, kde samozřejmě potká Muže. Tím není nikdo jiný než Duke. Doslova skončí rovnou na ní. A láska může začít rozkvétat. Konfrontace městské holky s nezávislým chlapákem je příjemná, není tak zemitá, jak by to John Wayne dovedl, ale přesto se snaží. Stejně tak i Jean Arthur a je to hezké pokoukání. ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama