Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokument, který stručně seznamuje s dějem prvních dvou sezón seriálu FARSCAPE a představuje hlavní postavy a vztahy mezi nimi. Obsahuje převážně sestříhané scény z minulých dílů, je uváděn hlavními herci seriálu - Benem Browderem a Claudií Black. Film je určen pro diváky, kteří se ke sledování dostali až později (např. až ve druhé řadě seriálu), má také sloužit k přilákání nových diváků a jako navnadění na třetí sezónu. Člověku znalému prvních dvou sezón seriálu nepřináší film žádné nové informace, ani neobsahuje záběry z natáčení či vystříhané záběry. (Carrusell)

(více)

Recenze (3)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle dokument nema 60 minut, ale jen 45, ale to je detail. Jinak v podstate jde o seznameni s nejdulezitejsima postavama, pak nejakej ten sestrih vtipku, akce a romantiky, aby se nalakal co nejvetsi pocet divaku a na zaver takovy strucny shrnuti, co se zatim delo, pricemz je to spis zamereny na posledni dily druhy serie. Pro cloveka, kterej ty dve serie videl komplet, tenhle dokument neprinese absolutne nic novyho, nedozvite se zadny zajimavosti z nataceni, zadnej nahled na dalsi serie, nic, ale jako takovy ohlednuti za uplynulejma dilama to je fajn, navic pruvodci jsou Claudia Black a Ben Browder, ktery se chovaj prakticky stejne, jak v serialu a je to vtipny. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Opravdu si příliš nelibuji v těchto shrnovacích dílech, které nepřináší absolutně nic nového, ale fakt, že Farscape Undressed je prezentováno poměrně zábavnou formou - Ben Browder a Claudia Black je skutečně sympatická dvojka s patřičnou chemií, která mezi nimi neustále jiskří, takže by se ani divák znalý prvních dvou sérií neměl vyloženě nudit. Přesto však pochybuji o smyslu tohoto "dokumentu" a myslím, že pár bonusů, zajímavostí z natáčení, či záběrů ze zákulisí by potřeboval jako sůl... 5/10 ()

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Sestřih sice nenabízí žádné nové informace, je však provázen Ben Browderem a Claudií Black a je úžasné sledovat, jak se stále špičkují, obhajují své postavy a stále to mezi nimi jiskří. Také Rygel velice potěší, když se objeví a začne nám vykládat, že celý seriál je vlastně o něm a on je ta nejdůležitější osoba, nebo rozverný Pilot, který neví co říct a trochu se stydí před kamerou. ()

Reklama

Reklama