Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Michael Bookman je povolán ke zneškodnění časové bomby v jednom sportovním baru. Než se mu podaří operaci dokončit, dostane zprávu. Teroristé umístili dvě a půl tuny výbušniny na stadion, kde jeho žena a syn sledují významné fotbalové utkání. (oficiální text distributora)

Recenze (28)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Sutherlandovský hustoseriál převedený do televizního filmu, až na to, že jakžtakž drsného alkáče Kiefera nahrazuje kašpárek David Arquette...a že by to filmu nějak prospělo, to tedy nee. Prostřihy na zápas jsou taky jaksi sterilní, a i když nemůžeme chtít podobný žvanec jako v Any Given Sunday, alespoň Posledního Skauta bychom si zasloužili. Pár efektních vychytávek se najde, třeba uložení bomb bylo opravdu fajné, práce s všudypřítomnou arabskou hrozbou byla taky svým způsobem originální, a teď už by mělo přijít to hlavní ALE, že?:) Dobrá tedy... ALE od určité chvíle (tak poloviny filmu) se nedá nevidět jisté věci předem a když se přidají i logické chybky a chybičky, dojde vám, že ty drsné prostřihy a práce s kamerou jsou jen trapné divadýlko, a že i stařičká Exploze nebo Zděšení vás braly podstatně víc. Přinejlepším 40%. ()

tron 

všechny recenze uživatele

ČASOVANÁ BOMBA (... tiká, exotika, erotika...) už krátko po úvodných titulkoch svojím pochabým scenárom (tak úsmevne sa snažiacim o čo najvýraznejší realizmus) prekročila v mojich očiach hranicu, ktorá sa neprekračuje, čo malo za následok, že po zvyšok minutáže som sa na ňu už ani nehneval a nevyčítal jej logické bizarnosti. Iba som sa bavil kúzlom nechceného. Iste, hrozba terorizmu je stále väčšia a je zaujímavé skĺbiť ju so štýlom „24“ a dodať chuť dokumentárneho štýlu „z pohľadu okoloidúceho“ Jasona Bournea. Ale. Lacná televízna produkcia a ešte lacnejšie herecké obsadenie (David Arquette a Angela Bassettová) z toho robia oplašený cirkus, ktorý je naozaj už iba úsmevný. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Chtěl bych vidět, jak by se něco podobného povedlo teroristické buňce, ale takovéhle detaily nechám stranou. Nic to nemění na tom, že film je velmi televizní a atmosférou má, co dohánět za pořádnými teroristickými filmy. Jednoduchý příběh bomby na stadionu a agenta, co se snaží zachránit nejen lidi na stadionu, ale hlavně svojí manželku se synem. Teroristé zde vědí příliš a jsou neustále krok před svými pronásledovateli. Trochu více odhodlání a riskování v předem jasném filmu by rozhodně jedině potěšilo. Snad příště. ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápem ako mohlo vzniknúť niečo tak naivné, bez poriadneho deja, dialógov so zlým scenárom. Prehnaný amerikanizmus, aj keď pod kanadskou taktovkou. Z celého filmu si odnášam len zaujímavé rozmiestnenie bômb teroristami. Čím menej týchto filmov bude, tým lepšie. Mám rád kratšie filmy skôr, ako by v nich mali byť zbytočnosti, ale aj dlhé, ak to stojí za to. Tu však musím priznať, zbytočný bol skoro celý film, až podotýkam na to rozmiestnenie bômb ma nič nezaujalo. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Banda dementov s pokrociloym stupnom mentalnej retardacie sami seba nazvali teroristami a umiestnili bombu na stadione. A podarilo sa im nejakym omylom splasit rezisersku lamu, ktora sa vola Stephen Gyllenhaal, aby im tuto kravovinu natocil. No hroza, ktorej sa treba velkym oblukom vyhnut, lebo je to zbytocna strata casu. 0 % ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama