Reklama

Reklama

VOD (1)

Píše se rok 2039 a celý svět je zničený válkou. Jednotlivá území už neřídí vlády, ale různé korporace. Nejmocnější - a nejkrutější - z nich je Tekken. Uprostřed zchátralé společnosti se však zrodí hrdina. Mladý muž vychovaný životem na ulici ovládá surové umění boje a jeho odhodlání zvítězit je poháněno touhou po pomstě za vraždu své matky. Musí však porazit ty nejlepší bojovníky světa a stát se Králem železné pěsti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (420)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi normální, že řezničina, jako je Tekken mě bude bavit. Škoda, že jediný, co bylo skutečně dobrý byly souboje. Všecko ostatní pak už bylo tak strašný, že jsem nevěděl čí jsem. Herci šílení, toporní, bez života, příběh nulovej, ale akce stylová a všecko kolem toho parádní. Co si pak člověk o takovýmhle filmu má myslet? Snad jenom, že ho natočil magor, co nedokázal zkloubit dvě věci do jednoho a udělat z toho parádní kousek. Horší je, že to těžší se mu povedlo. Jenže se zbytkem bych ho poslal do odpadu a ještě to by by bylo málo. ()

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Mno... Dalo se na to podívat, ale film spadá do typu "béčkový" ... Příběh prakticky žádný, nevím zahřály možná některé souboje, u kterých jsem vždy čekal, jak se hlavní hrdina dostává z nemožného a vzpomene si v hlavě, jak ho maminka učila bojovat a jak soupeře přelstít. No a tekken se vždy vzchopil a soupeře dorazil.. :-D. To se mi vždycky líbilo a jak jsem psal, jak už to bylo jasné, tak přišla vzpomínka a hrdina byl zpátky, plný energie a rad od maminky, jak na soupeře a jak jej dorazit... Jinak celkově slabší film, moc jsem ani od něj neočekával, takže tak... 40% ()

Reklama

Arbiter 

všechny recenze uživatele

Tekken má duši. Duši rozdrásanou. Každý v jeho universu si nese svůj příběh. Je skoro vždy na povrchu blištivý ale uvnitř temný, nespravedlivý a smutný. Nikdo nění dobrý. Jsou jen více nebo méně špatní. Cíl má každý jiný ale vede skrze vítěství. Kde tu byl ten řád, hrdost, mystika a napětí? Proč se i takováhle látka musí znásilňovat a posouvat za použití dementního scénáře, špatný kamery, většinou necharismatických herců a absolutně proti feelingu předlohy?? Za poloviční rozpočet by člověk, kterej nemá potřebu tvořit sračky, natočil Tekken a né tohle! Proč jsou režiséři tak vygumovaný a nutěj fanoušky koukat na pár zrníček Tekkenu v prefabrikátu.. Jako když koupíte v hračkářství barbienu bez ksichtu v balení s lihovkou a ředidlem a prodaj vám to jako 40 milionů barbín v jedné._____Tekken není žádnej zasranej wrestling ! Proč Jin cestoval za svým cílem obklopen mentorama který vysublimovali z kdejakýho hnojáka a dobře poradili * Proč mu matka dala všechny rady do života v jedné konkrétní hodině v devíti letech * Proč to byla taková anarchie * Proč ho po celý turnaj podporovali v hospodě na stejných místech stejní lidé * Proč byla tak zmatená kamera * Co měla znamenat frackovitost u postavy jako je Jin * Proč vypadal Yoshimitsu jako polštář se vzorem * Proč byl každý zápas tak napínavý, s milionem zvratů * Jaký měl účel ten pošahaný střih * Proč bylo tak snadné sesadit autirotu jako je Heihachi a jedinej kdo ho bránil byl jeden securitas s pišťolkou * Proč jsem nedostal fight béčko * Proč to nebyl Tekken *Smutný je i to, že si za pár budu pamatovat jenom epesní zadeček Christie a to, že hlavní hrdina vypadal tak trochu jako postava z jedné hry.. ani se mi ten komentář nechce znovu číst a provést korekturu. U filmu jako je tento je úplně fuk jestli má hlavu a patu. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Lateef se tu ohřeje na 3 minuty. Něco z kapuéri (nevím jak se to píše :D) předvede, ale díky střihu kde sou schopni jedno salto rozdělit na dva střihy to nepůsobí tak dynamicky jako třeba v Undipusted. KDyž hlavní hrdina bojuje vždycky dostane naprdel, ale pokaždé když je vyřízený spomene si na matku co ho všechno učila, vstane z popela a všem napráší. Luke Gros tu zdaleka nemá hlavní roli, je to spíš takový rádce hlavního mazlíka. Nejlepší mi ovšem přišel Gary Daniels. Souboj s Fooem byl zase Béčkově sestříhanej, ale byly tam náznaky energie kterou sem jinde necítil. Samozřejmě, že nesmí chybět romantika, bez toho by to dneska asi nešlo. Dialogy sou špatné a souboje trochu nezvládnuté. Tagawa je opět dábelský. Když to shrnu s hrou to nemá moc společného snad kromě jmen hlavních postav. Jejich vizáže si taky trochu upravili. No kdo čeká nekompromisní řezničinu a souboje typu už zminovaného Undipusted, bude velice zklamám. Kdo čeká dávku klišé, bude potěšen. Takže já dávám za 3, je to spíš 2,5, ale sem hodnej papínek. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Lobotomizující hloupost, která zadupává do země i hlavní přednost snímku - souboje. Ty jsou ztraceny ve zmateném a nepřehledném střihu, utopeny v podprůměrných "hereckých" výkonech a následně zničeny svou nelogičností. Jistě, že videoherní Tekken je také přímočará mlátička, ale aspoň od ní víc než pěsti a kopance nemůžete očekávat. Prázdná místa mezi souboji jsou čistá demence, která vás bijou do hlavy a nudí zároveň. Dobrá adaptace videohry se nedá postavit jen na tom, že mají herci podobné vlasy a kostýmy. Pokud totiž hledáte "japonskou šílenost v amerických barvách", sáhněte raději po Dragonball:Evoluce, jež tenhle výplach převyšuje alespoň o dvě hlavy, i když se rozhodně nejedná o dobrý film. Trocha nadhledu a "fantastiky" (firebally, blesky, nadpřirozené charaktery) by také neškodilo, vždyť kvůli tomu nás vždycky bavilo drtit Tekken na Playstationu :) Alespoň že si tvůrci dali záležet na obsazení "hereček" a má to solidní vizuál. Jinak by se jednalo o čiré "straight-to-hell". ()

Galerie (10)

Zajímavosti (11)

  • Náklady na výrobu čítají 35 milionů dolarů. (Dawid199)
  • Ozbrojené složky Tekkenu používají samopaly belgické firmy FN - P90 a F2000. (Wopat)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama