Reklama

Reklama

VOD (1)

Píše se rok 2039 a celý svět je zničený válkou. Jednotlivá území už neřídí vlády, ale různé korporace. Nejmocnější - a nejkrutější - z nich je Tekken. Uprostřed zchátralé společnosti se však zrodí hrdina. Mladý muž vychovaný životem na ulici ovládá surové umění boje a jeho odhodlání zvítězit je poháněno touhou po pomstě za vraždu své matky. Musí však porazit ty nejlepší bojovníky světa a stát se Králem železné pěsti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (420)

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Mno... Dalo se na to podívat, ale film spadá do typu "béčkový" ... Příběh prakticky žádný, nevím zahřály možná některé souboje, u kterých jsem vždy čekal, jak se hlavní hrdina dostává z nemožného a vzpomene si v hlavě, jak ho maminka učila bojovat a jak soupeře přelstít. No a tekken se vždy vzchopil a soupeře dorazil.. :-D. To se mi vždycky líbilo a jak jsem psal, jak už to bylo jasné, tak přišla vzpomínka a hrdina byl zpátky, plný energie a rad od maminky, jak na soupeře a jak jej dorazit... Jinak celkově slabší film, moc jsem ani od něj neočekával, takže tak... 40% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Bída pokračuje dál, Ninja byl trapnej, Ninja Assassin taky a teď i Tekken. To, že to má fakt ultra stupidní děj a dialogy, to v klidu přehlížim, když má film co nabídnout po akční stránce, ale tady to bohužel akce vynahrazuje velice střídmě, takže stupidita děje vylezá na povrch nemile výrazně a bohužel musim říct, že s blížícím se koncem a s vyhlídkama na závěrečnej finální souboj, se to vůbec nelepší a nezlepší se to ani ve finálním souboji, kterej ani nedokáže strhnout, za což taky dost výrazně může absence nějaký zajímavější hudby, která by do soubojů sedla a absence kvalitního zaporáka, zahlíd sem tam akorát nějakých pár rádoby drsných dementů. Jon Foo ale celkem slušnej bojovník, ale zatim nic, co by stálo za větší zapamatování ()

Reklama

InJo 

všechny recenze uživatele

Filmový TEKKEN je neoddiskutovatelné béčko. Příběhem, postavami, výpravou, kostýmy, hudbou, zkrátka celkovým pojetím. Nicméně... Vůbec jsem se nenudil, blbiny typu "kovová kostra" jsem přijímal s nadhledem (bral jsem to jako součást konceptu vycházejícího z bojové videohry) a se souboji jsem také neměl žádné větší problémy (popravdě řečeno moc nechápu to masové nadávání na střih údajně způsobující nepřehlednost). Představitel Jina je docela sympaťák, Kelly Overton je krásná bojovnice (která navíc nosí opravdu hodně sexy kalhoty) a Cary-Hiroyuki Tagawa má naprosto boží účes. ;-) Mrzí mě, že capoeirový král Lateef Crowder dostal málo prostoru (to nemohl mít alespoň dvě bitky, popřípadě jednu pořádnou?!) a také vynechání některých klíčových herních postav (především Leie a Paula), naopak mě potěšilo obsazení klasického béčkového řezníka Garyho Danielse (měl menší zápornou roli i v EXPENDABLES). Dostal jsem, co jsem čekal (chtěl), a proto dávám (s ohledem na žánr a pramalé ambice dané hlavně nevýrazným režisérem) bezproblémových 60 %. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 5.4/10] | me: Too much talking,.. Tekken je o battle-och, o combach, o schopnostiach ... Je zbytočné snažiť sa o rozhovory,... podstatný je boj. Samotná hra je vynikajúca a bolo potrebné z nej nasať maximum. Čo sa podarilo, je spôsob realizácie zápasov, výber oponentov a arény a to sa malo stať hlavným ťažiskom a podstatou filmu. Chcelo to proste viac fight-ov, viac techniky, menej chaotickú kameru (aby bolo možné vychutnať si bojové umenie ako celok) a menej rečí. Hlavný hero Jin je autentický (čo do porovnania s hrou - čo by mala byť hlavná podstata filmu) a jeho charakter sedí presne, ostatné postavy už nedostali priestor na realizáciu, čo je škoda, pretože hlavne o tom Tekken je. Takže viac bojov, viac arén, viac flashbackov (ktoré v kocke objasnia súvislosti a tréningové metódy) a menej snahy o akýsi dej. If you want to be the king of an iron fist tournament, ... enter the TEKKEN! [2 a pol *] ()

dex2man 

všechny recenze uživatele

Pokud se vám rozbil joypad nebo jste příliš "pod vlivem" na zuřivé mačkání tlačítek, pusťte si Tekken filmový. Všechny dva řádky scénáře na pergamenovém hajzlpapíru totiž nastiňují příběh, který pochytíte i po čichu. Stačí zapojit se do turnaje z pomsty, vyhrát první souboj v ringu, vyhrát druhý souboj v ringu, dožít se třetího, vyhrát třetí souboj v ringu, prohlídnout si našpulenou prdelku Kelly Overton v tuctu rajcovních outfitů a neudělat se do kalhot. Ale co, já se bavil jak v deseti u prvního Ramba a vo..vo..vo tom to je! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (11)

  • Náklady na výrobu čítají 35 milionů dolarů. (Dawid199)
  • Cary-Hiroyuki Tagawa, který ve snímku ztvárnil Heihachiho Mishimu, si zahrál i ve filmu Mortal Kombat (1995), další známé adaptaci bojové hry. (virus10)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama