Reklama

Reklama

VOD (1)

Píše se rok 2039 a celý svět je zničený válkou. Jednotlivá území už neřídí vlády, ale různé korporace. Nejmocnější - a nejkrutější - z nich je Tekken. Uprostřed zchátralé společnosti se však zrodí hrdina. Mladý muž vychovaný životem na ulici ovládá surové umění boje a jeho odhodlání zvítězit je poháněno touhou po pomstě za vraždu své matky. Musí však porazit ty nejlepší bojovníky světa a stát se Králem železné pěsti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (420)

Andersis 

všechny recenze uživatele

Lateef se tu ohřeje na 3 minuty. Něco z kapuéri (nevím jak se to píše :D) předvede, ale díky střihu kde sou schopni jedno salto rozdělit na dva střihy to nepůsobí tak dynamicky jako třeba v Undipusted. KDyž hlavní hrdina bojuje vždycky dostane naprdel, ale pokaždé když je vyřízený spomene si na matku co ho všechno učila, vstane z popela a všem napráší. Luke Gros tu zdaleka nemá hlavní roli, je to spíš takový rádce hlavního mazlíka. Nejlepší mi ovšem přišel Gary Daniels. Souboj s Fooem byl zase Béčkově sestříhanej, ale byly tam náznaky energie kterou sem jinde necítil. Samozřejmě, že nesmí chybět romantika, bez toho by to dneska asi nešlo. Dialogy sou špatné a souboje trochu nezvládnuté. Tagawa je opět dábelský. Když to shrnu s hrou to nemá moc společného snad kromě jmen hlavních postav. Jejich vizáže si taky trochu upravili. No kdo čeká nekompromisní řezničinu a souboje typu už zminovaného Undipusted, bude velice zklamám. Kdo čeká dávku klišé, bude potěšen. Takže já dávám za 3, je to spíš 2,5, ale sem hodnej papínek. ()

virus10 

všechny recenze uživatele

Vynikající hru na PlayStationu se moc na plátno převést nepovedlo, ale i přesto se na Tekken dalo úplně v pohodě koukat. Ženský postavy vypadaly fakt luxusně. Dále se dost podobaly postavy Eddyho, Dragunova, Heihachiho a Ravena. Jin se mi ze začátku moc nelíbil, ale pak jsem si na něj zvyknul. Škoda, že tam nebylo více boje místo toho střílení, že ostatní postavy nedostaly více prostoru a že se tolik nekoukalo na charakteristiku postav podle hry. Taky mě naštvalo jak vynechali souboje Christie a dalších, aniž by vypadli a šlo se rovnou na finále. O příběhu film moc není, ale to se dá čekat, když je to podle bojový hry. Zápasy v arénách vydařený. Nakonec se to možná i povedlo. ;-D PS: Lepší by bylo kdyby se to všechno netočilo jen okolo Jina a kdyby tam ještě hrála Chiaki Kuriyama, která měla hrát Ling Xiayou. ()

Reklama

Mia... 

všechny recenze uživatele

Prinosne, rekla bych. Postavy se pro me beze sporu zdarily. Podoba je velika, at uz jako Eddie, Jin, Nina nebo Heihachi. Nejvice se mi libilo, ze i pohyby a hmaty mely stejne jako ve videohre. Dej byl vcelku obstojny, nebo jsem spise vice necekala, tak jsem nemohla byt zklamana. Nejvetsim zklamanim pro me bylo, ze mou nejoblibenejsi postavu Xiaoyu, tam nedali. Soundtrack se mi libi velice, uz od zacatku filmu. Celkovy dojem byl vice nez dobry, takze slabsi 4 hvezdy jsou jasnou volbou. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

Wow, už konečně vím jistě, že jsem se úplně minul povoláním. Kdybych to mohl vrátit, stal bych se čínským smradem, co vypráská japonskou korporaci a nádavkem pár desítek kyborgů, golemů, krvelačných potvor a jiných freaks, aby si na konci smlsnul na vlastním taťkovi. Aby mi kinderhackers nezaspamovali postbox nenávistnými vzkazy typu: ty jsi ale debyl, kdiž se ti nelíbí nejvíc kůl teken, dávám jednu stár. Jakože jsem mlád:-)) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Kdyby do toho Little nepatlal příběh s příšernejma flashbackama a soustředil se jen na jednotlivý kola, dopadlo by to ještě jakž takž dobře. Ale díky snaze o děj z toho vznikl hodně špatnej Karate Kid z ještě horší apokalyptický budoucnosti, kdy turnaj ustoupil kamsi do pozadí a za zkouknutí stojí tak maximálně dvě soubojový scény a zadní partie Kelly Overton 10% ()

Galerie (10)

Zajímavosti (11)

  • Cary-Hiroyuki Tagawa, který ve snímku ztvárnil Heihachiho Mishimu, si zahrál i ve filmu Mortal Kombat (1995), další známé adaptaci bojové hry. (virus10)
  • Scéna s policisty ze začátku filmu jsou jedním z nepoužitých záběrů, natočených pro film xXx (2002). (korbitch22)
  • Náklady na výrobu čítají 35 milionů dolarů. (Dawid199)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama